Devin
Moderator
Hmmm dziwne, dla mojego lekarza progesteron poniżej 20 jest za niski.Czyli jednak stosować mimo to? Co byś zrobiła na moim miejscu? Mam w domu zapas cyclogestu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmmm dziwne, dla mojego lekarza progesteron poniżej 20 jest za niski.Czyli jednak stosować mimo to? Co byś zrobiła na moim miejscu? Mam w domu zapas cyclogestu
Ja do transferu miałam 20 i mój doktorek powiedział ,że chciałby chociaż 25... Kazał zbadać po 2 dniach i jeśli nie będzie wyższy to dzwonić... Więc też oczekiwał lepszego wyniku.Hmmm dziwne, dla mojego lekarza progesteron poniżej 20 jest za niski.
Tak dokladnieTo co dziewczyny jutro wielkie testowanie ?
Jak się czujesz ?Tak dokladnie![]()
Do spania! Macie się wysypiać teraz, organizm zdwaja wysiłek.Jak się czujesz ?
Ja na cyclogest dostawałam receptę z refundacją. Pierwszą wystawili mi w klinice na 100%, ale potem dzwoniłam dopytać dlaczego i powiedzieli, że lekarka się pomyliła i wystawili mi nowa. Jeśli Ci lekarz wystawił pełnopłatną to możesz spróbować też to zmienić, bo to jednak wychodzi do zapłaty ok 7zl zamiast 70Dziewczyny prolutex, cyclogest I encorton 100% płatne? Nie ma żadnego dofinansowania?
Cyclogest - refundacja, encorton i prolutex 100% platneDziewczyny prolutex, cyclogest I encorton 100% płatne? Nie ma żadnego dofinansowania?