Artemida90
Fanka BB :)
gdyby nie ten strach zrobiłabym i test zaraz - nawet mam pinka bo kupiłam w zeszłym roku na wakacjach w rossmanie. Ale…. Stresa mamAh no tak, racja! trzymam kciuki dalej za Was![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdyby nie ten strach zrobiłabym i test zaraz - nawet mam pinka bo kupiłam w zeszłym roku na wakacjach w rossmanie. Ale…. Stresa mamAh no tak, racja! trzymam kciuki dalej za Was![]()
Hmmm, u mnie toczy się średnio.... ciąża spóźniona o dwa tygodnie między tym co pokazuje USG a ostatnią miesiączką. Czekam do czwartku, jak nie będzie akcji serca.... to niestety....a jak potoczyła się ciąża dalej?
Cudownie który to dzień po transferzeU mnie beta prawie 10wgryzaj się kropku!
![]()
Permanentnie bolą mnie cycki ( ale już zdążyłam się przyzwyczaić i już nawet nie zwracam uwagi na to że czuje jakby ważyły tonę@anyżowa @Lily_of_the_valley a jak Wy się czujecie?
Bądź dobrej mysli, ja caly czas żartowałam że czekam na ten drugi trymestr aż się pewnego dnia obudzę jak nowo narodzona.. no i faktycznie tak byłoPermanentnie bolą mnie cycki ( ale już zdążyłam się przyzwyczaić i już nawet nie zwracam uwagi na to że czuje jakby ważyły tonę) permanentny brak energii ( ale jakoś sobie radzę z wyrobieniem tego minimum )i jest mi po wszystkim niedobrze
było by o niebo lepiej, gdyby nietrzebabyło jeść
Ale w dalszym ciągu podtrzymuję, że marzę o tym, aby także się niewyspać
Może 2 trymestr będzie trochę łaskawszy
Dziękuję za pamięćmam nadzieję, że u Ciebie się sytuacja poprawiła..
![]()
Bardzo trzymam kciuki!Z moich wyliczeń wychodzi jakoś 29/30 września. Chodź na razie to jakaś abstrakcja![]()
Afirmuję podzielenie Twojego losuBądź dobrej mysli, ja caly czas żartowałam że czekam na ten drugi trymestr aż się pewnego dnia obudzę jak nowo narodzona.. no i faktycznie tak byłoz dnia na dzień odpuściły mdłości, mogę normalnie jeść
![]()
duża jak awokadoAfirmuję podzielenie Twojego losu
Cieszę się, że wkońcu czujesz się dobrzea Dzidzia już duża?
![]()
Życzę Ci lepszego drugiego trymestru niż mójPermanentnie bolą mnie cycki ( ale już zdążyłam się przyzwyczaić i już nawet nie zwracam uwagi na to że czuje jakby ważyły tonę) permanentny brak energii ( ale jakoś sobie radzę z wyrobieniem tego minimum )i jest mi po wszystkim niedobrze
było by o niebo lepiej, gdyby nietrzebabyło jeść
Ale w dalszym ciągu podtrzymuję, że marzę o tym, aby także się niewyspać
Może 2 trymestr będzie trochę łaskawszy
Dziękuję za pamięćmam nadzieję, że u Ciebie się sytuacja poprawiła..
![]()