nieznośne_poplątanie
Moderator
Trzymam kciuki!Ja już po, kropek jest już na miejscu. Udało się uzyskać 2 zarodki, jeden podany, drugi idzie do mrożenia.
Tradycji stało się zadość i fryteczki wleciały
Zobacz załącznik 1683379
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki!Ja już po, kropek jest już na miejscu. Udało się uzyskać 2 zarodki, jeden podany, drugi idzie do mrożenia.
Tradycji stało się zadość i fryteczki wleciały
Zobacz załącznik 1683379
Aaaa też widzętroche zniszczyłam pasek podczas otwierania testu ale widać - znajomej pokazywałam i ona też widzi więc chyba to prawda
Cudowna wiadomość ja naprawdę wierzyłam,że masz jeszcze czastroche zniszczyłam pasek podczas otwierania testu ale widać - znajomej pokazywałam i ona też widzi więc chyba to prawda
Tak rano byłam ale kurcze nadal nie mam wyniku .Wczoraj lekarz zwiększył mi dawki progesteronu bo miałam wynik 16 ,jestem ciekawa jak dziś chociaż zwiększone leki mam od wczorajszego popołudnia dopiero .@Flavinka powtarzałaś dzis Betę? Ja zrobiłam dzis po południu i czekam na wynik.
lepiej jest wierzyć w kogoś innego niz samą siebieCudowna wiadomość ja naprawdę wierzyłam,że masz jeszcze czascieszę się bardzo razem z tobą .
Bardzo dużo kobiet rodzi teraz dzieciaki w okolicy 40-ki. Prowadzą zdrowy tryb życia, dbają o siebie w czasie starań i w ciąży, robią badania prenatalne i na świat przychodzą zdrowe maluchy. Będzie dobrze. Powodzenia!Dajesz mi nadzieję...ja mam 40lat a od rodziny słyszę tylko...jesteś już za stara...Nie boisz się że jak się uda to dziecko będzie chore...I tak w kolko
Ja też widzętroche zniszczyłam pasek podczas otwierania testu ale widać - znajomej pokazywałam i ona też widzi więc chyba to prawda
Dajesz mi nadzieję...ja mam 40lat a od rodziny słyszę tylko...jesteś już za stara...Nie boisz się że jak się uda to dziecko będzie chore...I tak w kolko
No to ciekawe, czy Ci się zwiekszy. No to czekamy.Tak rano byłam ale kurcze nadal nie mam wyniku .Wczoraj lekarz zwiększył mi dawki progesteronu bo miałam wynik 16 ,jestem ciekawa jak dziś chociaż zwiększone leki mam od wczorajszego popołudnia dopiero .