Agunia1401
Moderator
Tak a w sobotę transferuje w tej samej klinice @spekoppar_ grzeje jej miejsceSuperto będziemy podobnie testować, razem raźniej
Ja też rano dzwoniłam do kliniki i lekarz mówił, że mam brać normalnie, więc wzięłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak a w sobotę transferuje w tej samej klinice @spekoppar_ grzeje jej miejsceSuperto będziemy podobnie testować, razem raźniej
Ja też rano dzwoniłam do kliniki i lekarz mówił, że mam brać normalnie, więc wzięłam.
Ja też dziś dowiedziałam się, że zarodek się nie rozwinął. Mam odstawić leki i czekać na poronienie.
Moja beta 64,8. Nie jest jakaś bardzo wysoka, jak na 9 dpt, ale mam nadzieję że będzie dobrze. A jak u Ciebie?Tak rano byłam ale kurcze nadal nie mam wyniku .Wczoraj lekarz zwiększył mi dawki progesteronu bo miałam wynik 16 ,jestem ciekawa jak dziś chociaż zwiększone leki mam od wczorajszego popołudnia dopiero .
Ja jestem zła bo moje wyniki nadal mają status " w realizacji " pierwszy raz czekam tak długo ....i już raczej dziś się nie doczekamy wrrr .Beta ładna niech pięknie przyrastaMoja beta 64,8. Nie jest jakaś bardzo wysoka, jak na 9 dpt, ale mam nadzieję że będzie dobrze. A jak u Ciebie?
Małe szanse by się pojawiły wyniki tak późno :/ ja zbadam przyrost w sobotę pewnie, oby urosła.Ja jestem zła bo moje wyniki nadal mają status " w realizacji " pierwszy raz czekam tak długo ....i już raczej dziś się nie doczekamy wrrr .Beta ładna niech pięknie przyrasta![]()
Bardzo mi przykroJa też dziś dowiedziałam się, że zarodek się nie rozwinął. Mam odstawić leki i czekać na poronienie.
O nie… Bardzo mi przykroJa też dziś dowiedziałam się, że zarodek się nie rozwinął. Mam odstawić leki i czekać na poronienie.