Kosinka94
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
0,48jakie mialas amh?
Dziękuję i wzajemnieJa też punkcja w poniedziałek!!Powodzenia
sobota transfer?
Tak w sumie 12 pęcherzykówSuper informacja. Czyli masz łącznie 12 pęcherzyków jeśli dobrze pamiętam?
U mnie też było ryzyko hiperstymulacji po punkcji. Teoretyczne badania krwi wyszły w normie, natomiast lekarz i tak zdecydował na odroczenie transferu, że względu, że tych pęcherzyków było dużo i żeby organizm odpocząłCzyli jeśli będę miała dużo pęcherzyków, to raczej nie ma szans na transfer w tym samym miesiącu? Zastanawiam się jak u mnie będzie, ale mam wysokie amh i już na cyklu bez stymulacji podczas usg Pani doktor powiedziala, że mam dużo pęcherzyków. Powinnam więc chyba liczyć się z tym, że transfer będzie pewnie odroczony..
Właśnie o to ciśnienie dziecka pytam. Mówiłaś że już obserwacja. Może tako urok. Ja mam niskie ciśnienie i wysoki puls. Mam struny rzekome. Może od tegoDzięki, że pytasz. U mnie bez zmian, teraz w czwartek 30.01 mam kolejne echo serca płodu, a tydzień później wizyta.
Kiedy Ty idziesz na kolejne badania?Super czekam z tobą na kolejne wyniki .
a po otrzymaniu tego wyniku, powtarzałaś amh w innym labie?
Robiłam dziś betę, 7dpt. Wynik 107![]()
Nie już nie, bo to był mój 3 wynik. Pierwszy był 0,61 drugi 0,53 a trzeci 0,48 i każdy w innym miejscu.a po otrzymaniu tego wyniku, powtarzałaś amh w innym labie?