Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
DziękujęTo jest super wynikTrzymam kciuki za zarodki, niech się ładnie zapładniają i rosną jak najlepiej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęTo jest super wynikTrzymam kciuki za zarodki, niech się ładnie zapładniają i rosną jak najlepiej
![]()
To już całkiem tłuste kreski. Gratuluję.Wierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję![]()
Jakie piękne kreskiWierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję![]()
Trzymam kciuki!Dziękuję bardzo
Mam nadzieję że będzie dobrze.
Najgorsze teraz to czekanie![]()
Bardzo dobry wynik!Dziewczyny,dziś byłam na becie 6dpt 45,5... Obawiam się,że to za nisko... Tym bardziej,że były dwie blastki. Doktor pisała,że beta super,jak na ten dzień. Co o tym myślicie?
Tak, znam to uczucie. To było jak do tej pory najdłuższe 5 dni w moim życiu. Najlepiej poszukać sobie jakieś zajęcie na ten czas, żeby za wszelką cenę oderwać od tego myśli. Mówili ci czy będą dzwonić w 1 i 3 dobie?Dziękuję bardzo
Mam nadzieję że będzie dobrze.
Najgorsze teraz to czekanie![]()
Los potrafi pozytywnie zaskoczyćWierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję![]()
DziękujemyBardzo dobry wynik, beta nie sugeruje czy to ciąża pojedyncza czy bliźniaki. Na forum jest dużo dziewczyn którym beta rosła normalnie a okazało się że bliźniaki.
No i też podanie dwóch zarodków nie gwarantuje ciąży bliźniaczej. Wszystko się okaże na usg![]()
Ale niespodziankaWierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję![]()
ekstra!!! Teraz betaWierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję![]()