Lea2022
Moderator
Wspaniałe wieści!Wszystko dobrzemaluszek ruszał rączkami i nóżkami był to dla mnie i męża mega wzruszający widok ,ma 2.60 cm, serduszko bije 174, kolejne USG (prenatalne) za 3 tyg.
Trzymajcie się dalej!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspaniałe wieści!Wszystko dobrzemaluszek ruszał rączkami i nóżkami był to dla mnie i męża mega wzruszający widok ,ma 2.60 cm, serduszko bije 174, kolejne USG (prenatalne) za 3 tyg.
Tak jest! Byłam z rana jak zobaczyłam ch*jo cień na teście o czułości 25. Czekałam na ten okres niesamowicie, żeby rozpocząć procedurę. No to mam.ekstra!!! Teraz beta![]()
U mnie 7dpt beta była 40,4. Dziś zaczynamy 27tcDziewczyny,dziś byłam na becie 6dpt 45,5... Obawiam się,że to za nisko... Tym bardziej,że były dwie blastki. Doktor pisała,że beta super,jak na ten dzień. Co o tym myślicie?
GRATULACJE!Tak jest! Byłam z rana jak zobaczyłam ch*jo cień na teście o czułości 25. Czekałam na ten okres niesamowicie, żeby rozpocząć procedurę. No to mam.
Zobacz załącznik 1685159
No kurde coś się dzieje![]()
Ale beta i progTak jest! Byłam z rana jak zobaczyłam ch*jo cień na teście o czułości 25. Czekałam na ten okres niesamowicie, żeby rozpocząć procedurę. No to mam.
Zobacz załącznik 1685159
Bardzo mi przykro!Hej Dziewczyny, trochę się nie odzywałam, ale styczeń był dla mnie ciężkim miesiącem.
Pierwsza procedura in vitro, tylko jedna śnieżynka, rosnąca beta... i ciąża, która zatrzymała się w 6 tygodniu. W weekend wizyta w szpitalu, tabletki nie wyczyściły całości materiału i był konieczny zabieg łyżeczkowania.
Już przeżyliśmy swoją żałobę, cieszę się że najgorsze mam za sobą a teraz staram się myśleć pozytywnie.
Po takim zabiegu długo czekałyście, aby zacząć całą procedurę od nowa?
Muszę porozmawiać z lekarzem, ale chciałabym aby zlecił jakieś dodatkowe badania. Bardzo poważnie rozważam w następnej procedurze badanie zarodka/zarodków.
To Maria zdziwi sięTak jest! Byłam z rana jak zobaczyłam ch*jo cień na teście o czułości 25. Czekałam na ten okres niesamowicie, żeby rozpocząć procedurę. No to mam.
Zobacz załącznik 1685159
Oczywiście że super. 6dpt to bardzo wcześnie, zrób teraz przyrost za 48hDziewczyny,dziś byłam na becie 6dpt 45,5... Obawiam się,że to za nisko... Tym bardziej,że były dwie blastki. Doktor pisała,że beta super,jak na ten dzień. Co o tym myślicie?
Piękny progesteronTak jest! Byłam z rana jak zobaczyłam ch*jo cień na teście o czułości 25. Czekałam na ten okres niesamowicie, żeby rozpocząć procedurę. No to mam.
Zobacz załącznik 1685159