annn1
Fanka BB :)
Tylko nie wiem czy wiesz, że w litrze wina są śladowe ilości resweratoluRóżnica jest zasadnicza... w poziomie przyjemności
Nie chodzi o formę płynną w kropelkach, tylko...w winie![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko nie wiem czy wiesz, że w litrze wina są śladowe ilości resweratoluRóżnica jest zasadnicza... w poziomie przyjemności
Nie chodzi o formę płynną w kropelkach, tylko...w winie![]()
Nie jest to już mój problemTylko nie wiem czy wiesz, że w litrze wina są śladowe ilości resweratoluprzeważnie 1,9 mg na litr do maksymalnie 14 mg/l w winach konkretnych szczepów
![]()
wstałam to za dużo powiedziane, chyba pełzam ledwo@LadyCaro widzę, że wstałaś poprawiłaś koronę i ciśniesz dalej!
Super
Trzymam mocno kciuki za stymulacje i
![]()
Grunt że do przoduwstałam to za dużo powiedziane, chyba pełzam ledwo![]()
wstałam to za dużo powiedziane, chyba pełzam ledwo![]()
Kurde, ale Ci się cholerstwo przyczepiło. Daj znać, co powie lekarz.A tam odrazu pełzasz
Który dzień stymulacji? Jak się czujesz ? Masz jakieś inne leki niż poprzednio?
Ja jutro idę na wizyte do kliniki..ale niestety mam dalej ureo no i zobaczymy co powie dr.
Chcialam zrobić ponownie wymaz, ale cholera nie zdążyłam bo ledwo wczoraj dostalam wynik a dziśno i jutro mam wizytę na której zdecydujemy co dalej. Dziś umówiłam.
Gdzieś wyczytałam że jeśli nie ma objawów to nie leczy się antybiotykami, a u mnie już nie ma tych objawów które miałam.
ja przed tamtym transferem nie uprawiałam seksu, może czas to zmienić, jeśli będzie szansaJako ciekawostkę odnośnie współżycia przed transferem mrozaczka mogę wam podesłać dzisiejszy post o badaniach randomowych jakie były przeprowadzone