Leanne
Fanka BB :)
Zawsze to 1.Mamy już info. Mamy 1 zarodek klasy 5.1.1pobrali materiał i na wynik czekamy do 19.03. Niestety ten drugi zdegenerował
Oby tylko ten nasz szczęśliwiec okazał się zdrowy![]()
Trzymam kciuki Ann.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze to 1.Mamy już info. Mamy 1 zarodek klasy 5.1.1pobrali materiał i na wynik czekamy do 19.03. Niestety ten drugi zdegenerował
My też byliśmy u immunologa,ale właśnie mówiła o Accofilu i Prografie. Może mojej doktor coś wpadnie do głowy na urlopieO immunologii pojęcia nie mam, ale to jest temat rzeka.. jak lekarz nie miał już pomysłów to odsyłał właśnie do immunologa.
Dziękuję Ci bardzo za ten komentarz, uspokoiłaś mnie nimBrak objaw nic nie oznacza, więc na spokojnieja jestem już prawie w 9tc i nadal nie mam żadnych objawów, były tylko pojedyncze epizody. Jak czytam o objawach u innych dziewczyn to też się obawiałam, że ja od początku nic nie czuję, dosłownie nic i czy na pewno wszystko okej, ale jak na razie okazuje się, że jest wszystko okej, mimo braku jakichkolwiek objawów.
Więc głowa do góry i nie ma co się stresować i porównywać, bo każda z nas jest inna i inaczej to przechodzi.
Bo lekarze mi mowia, że jest niskie
Wow!!! Ale super!To dorzucam
Zobacz załącznik 1690305
Przed ostatnia procedura wszystkie były NIEPRAWIDŁOWY. Każdy parametr
Jeez, skąd oni biorą takie chore ceny?!Ja tak samo, aż mnie zatkało w aptece i nie wiedziałam czy kartą czy gotówką to zapłacić
Ale bez refundacji na paragonie było chyba coś koło 1500 zł za jedno opakowanie![]()
Mocne kciuki za malucha!!Mamy już info. Mamy 1 zarodek klasy 5.1.1pobrali materiał i na wynik czekamy do 19.03. Niestety ten drugi zdegenerował
Bo lekarze mi mowia, że jest niskiewiem, że są dziewczyny z dużo niższym, ale jednak nie czyni to mojego amh dobrym. I mi też szybko spada, bo 3 lata temu miałam 2,8.
Ja tez zawwze mowie..no ku.... chca zeby dzieci sie rodzily a te ceny z kosmosu. Wszystkie.Jeez, skąd oni biorą takie chore ceny?!![]()