U
użytkowniczka 212
Gość
Wiesz, ilość ilością, ale jakość jajek jest ważniejsza przy ivf.Dzięki za odpowiedź
Kurla, to przy moim powinni mi powiedzieć żebym się modliła o cud a nie podchodziła do in vitro![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz, ilość ilością, ale jakość jajek jest ważniejsza przy ivf.Dzięki za odpowiedź
Kurla, to przy moim powinni mi powiedzieć żebym się modliła o cud a nie podchodziła do in vitro![]()
Wiesz, ilość ilością, ale jakość jajek jest ważniejsza przy ivf.
Hajs musi się zgadzać..Jeez, skąd oni biorą takie chore ceny?!![]()
nie, tylko przed pierwszą robiłam. No ale lepsze na pewno nie jest@LadyCaro miałaś powtarzane AMH przed tą procedurą?
To byś się mogła zdziwićnie, tylko przed pierwszą robiłam. No ale lepsze na pewno nie jest![]()
No właśnie. Ja z każdym kolejnym pomiarem mam większe. 2 lata temu miałam jakoś 2,02, przed pierwszą stymulacją ~3,5, a teraz przed kolejną 4,55.To byś się mogła zdziwić![]()
Ja tak samo, zaczynałam w 2022 r. od 2.87 ng, potem 3.25 ng, teraz 4,3 ng. Od czego to zależy, że niektórym z nas rosnie, a niektórym spada, nie mam pojęciaNo właśnie. Ja z każdym kolejnym pomiarem mam większe. 2 lata temu miałam jakoś 2,02, przed pierwszą stymulacją ~3,5, a teraz przed kolejną 4,55.