Ja żadnej diagnostyki nie miałam bo miał być czynnik męski problemem. A to endometriozy nie widać na usg?Ajjbardzo mi przykro. I niech mi ktoś jeszcze raz powie że in vitro to droga na skróty
a diagnozowałaś się pod kątem endometriozy może?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja żadnej diagnostyki nie miałam bo miał być czynnik męski problemem. A to endometriozy nie widać na usg?Ajjbardzo mi przykro. I niech mi ktoś jeszcze raz powie że in vitro to droga na skróty
a diagnozowałaś się pod kątem endometriozy może?
Nie, będziemy badac zarodki.Czyli pewnie idziesz na świeży transfer? Powodzenia![]()
Z klinikami w Wawie nie pomogę, ale tylko napiszę że do końca dnia w alabie jest minus 30% na kariotypy.Właśnie głęboko myślę o zmianie i raczej tak zrobię. Kariotypów nie badałam. Tylko która klinika, lekarz są godni polecenia w Warszawie?
Jak otrzymam wynik hodowli na papierze to rzeczywiście spróbuję do niej napisać, może coś doradziDzięki za trop.
No niestety większość ginekologów nie widzi endometriozy na rutynowych usg. I trzeba iść do specjalisty na usg pod kątem endometriozy. Kariotypów już widzę że nie macie - to koniecznie do zrobienia jaknajszybciej bo na wyniki długo się czeka. A jak Twoje bmi? Miałaś robione krzywe cukrowe/insulinowe? Jak tarczyca? Jeśli jest problem z uzyskaniem komórek to tutaj też jest czynnik damski, więc warto rozszerzyć diagnostykę przed kolejną próbą…Ja żadnej diagnostyki nie miałam bo miał być czynnik męski problemem. A to endometriozy nie widać na usg?
Ej ale jak to wybudziłaś się?!Hej
Dziewczyny, u mnie po punkcji, po raz kolejny wybudziłam sięzawsze mam stracha.
8 cumulusow, jutro zadzwonią i powiedza ile jest dojrzałych i ile się zaplodnilo.
Ahh myślałam, że jednak więcej uda się pobraćno ale cieszę się i z tego, wynik podobny do poprzednich dwóch.
Antybiotyku nie dostałamoszołomiona po narkozie nawet zapomniałam o to zapytać.
Właśnie weszłam na stronę alabu ale tam jest tyle różnych badań że nie wiedziałabym co wybrać... to jest dla mnie zupełna nowośćZ klinikami w Wawie nie pomogę, ale tylko napiszę że do końca dnia w alabie jest minus 30% na kariotypy.
BMI mam 25 więc na granicy. Krzywych cukrowych nie miałam ale to zrobię w najbliższym czasie. Z tarczycą mam problem, ale biorę leki i od kilku lat jest w normie. DziękiNo niestety większość ginekologów nie widzi endometriozy na rutynowych usg. I trzeba iść do specjalisty na usg pod kątem endometriozy. Kariotypów już widzę że nie macie - to koniecznie do zrobienia jaknajszybciej bo na wyniki długo się czeka. A jak Twoje bmi? Miałaś robione krzywe cukrowe/insulinowe? Jak tarczyca? Jeśli jest problem z uzyskaniem komórek to tutaj też jest czynnik damski, więc warto rozszerzyć diagnostykę przed kolejną próbą…![]()
oh to prawda, ja o swojej niepłodności wiem od 14 roku życia więc w sumie trochę czasu. Śmiesznie było poznać męża (wtedy jeszcze nie wiedziałam że nim będzie) i już mu mówić że w ciążę naturalnie nie zajdę no i że okresu nie będzie, że możemy sobie zrezygnować z zabezpieczeń. Kiedyś to było jak żart ale po 14 latach bycia razem i 10 latach beztroskiego seksu to trochę smutneStaraczką się nie bywa, nia sie jest cale zycie![]()
Podstawowe badanie kariotypów możesz kupić np:Właśnie weszłam na stronę alabu ale tam jest tyle różnych badań że nie wiedziałabym co wybrać... to jest dla mnie zupełna nowość
No najlepsza według statystyk to Novum w WarszawieWłaśnie głęboko myślę o zmianie i raczej tak zrobię. Kariotypów nie badałam. Tylko która klinika, lekarz są godni polecenia w Warszawie?
Jak otrzymam wynik hodowli na papierze to rzeczywiście spróbuję do niej napisać, może coś doradziDzięki za trop.