spoko23
Fanka BB :)
Trzymamy najmocniej!Daję znać, że u mnie 5dpt i krew z samego rana pobrana - beta zawrotne 5,15proszę nie puszczać dalej kciuków, bo na tym etapie byliśmy już trzy razy. Oby tym razem kropek został do końca
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy najmocniej!Daję znać, że u mnie 5dpt i krew z samego rana pobrana - beta zawrotne 5,15proszę nie puszczać dalej kciuków, bo na tym etapie byliśmy już trzy razy. Oby tym razem kropek został do końca
![]()
W dniu transferu, naturalny.Ile przed transferem?i chodzi Ci o cykl naturalny czy sztuczny?
Pierwsze trzy transfery miałam proga (dzień transferu lub dzień przed transferem) w okolicach 15/19/17 - przy obłożeniu 3xcyclogest/utrogestan, 1xprolutex, 2xbesins. Teraz miałam okolo 40, przy 3x cyclogest i 1xagolutin.W dniu transferu, naturalny.
Trzymam kciuki mocno !Daję znać, że u mnie 5dpt i krew z samego rana pobrana - beta zawrotne 5,15proszę nie puszczać dalej kciuków, bo na tym etapie byliśmy już trzy razy. Oby tym razem kropek został do końca
![]()
W dniu transferu zawsze okolice 20.Hej, jaki miałyście progesteron przed transferem? W jednostce nl/ml.
Hej, jaki miałyście progesteron przed transferem?
No oczywiście że w pon powtórkai ….pewnie w środę i piątek
![]()
Co jest ze mna nie tak.. ja mam 22 a biore 3xcyclogest, 1xprolutex, 3x2 luteine 50 i jeszcze 3x duphastonPierwsze trzy transfery miałam proga (dzień transferu lub dzień przed transferem) w okolicach 15/19/17 - przy obłożeniu 3xcyclogest/utrogestan, 1xprolutex, 2xbesins. Teraz miałam okolo 40, przy 3x cyclogest i 1xagolutin.