Klinika chciała, ale musiałam robić prywatnie.Sama od siebie czy klinika zaleciła?
reklama
Bolilol
Fanka BB :)
jezeli się nie buntuje, to niech żre, nie zaszkodzi mu. Cokolwiek Ci służy na głowę jest dobrym pomysłem.Zobaczę. Może spróbuję. Chociaż nie wierzę w to, że się uda, już faszeruję chłopa suplami pod kolejną stymulację.
Ja miałam przepisany estrofem wczesniej. Miałam zbadac progesteron w 2 dc i jak będzie mniej niż jeden to miałam brac tabletki.okej, czyli jest szansa, że będę mogła przyjść później. Znaczy nie wiem czy będę miała sztuczny, ale no chciałabym coś zmienić, skoro 2 razy na naturalnym nic nie wyszło... mam nadzieję, że potraktują mnie poważnie, a nie "robimy do skutku" i nic nie zmieniamy...
LadyCaro
najwyżej na wyjeździe służbowym pojadę i zbadamJa miałam przepisany estrofem wczesniej. Miałam zbadac progesteron w 2 dc i jak będzie mniej niż jeden to miałam brac tabletki.

U nas podziałała zmiana męskich supli. Po sermatrop alfa nie było dużej poprawy, po fertilmanie wzrosło z 1% na 3% prawidłowych plemników.Zobaczę. Może spróbuję. Chociaż nie wierzę w to, że się uda, już faszeruję chłopa suplami pod kolejną stymulację.
LadyCaro
u nas akurat wyniki nasienia po mojej mieszance supli i końskich dawkach mąż miał bardzo fajne. Więc pewnie pójdę w to, jak bedzie trzeba znów robić stymulację.U nas podziałała zmiana męskich supli. Po sermatrop alfa nie było dużej poprawy, po fertilmanie wzrosło z 1% na 3% prawidłowych plemników.
sunshine97
A Ty kiedy planujesz kolejny transfer w lipcu czy już w czerwcu? Mi wypadnie pewnie gdzies w okolicy 5 czerwca ale może mi coś poradzicie...u nas akurat wyniki nasienia po mojej mieszance supli i końskich dawkach mąż miał bardzo fajne. Więc pewnie pójdę w to, jak bedzie trzeba znów robić stymulację.
Wybrałam salve w Łodzi bo blisko i mi się wydawało, że mają spoko skutecznosc (gdzies przeczytalam w necie ze zamykaja pierwsza 10 klinik w Polsce). No ale niestety jak zaczelam juz procedure to coraz wiecej komentarzy widzialam ze dziewczyny uciekaja. Poznalam tez historie dziewczyny, ktora miala 6 nieudanych transferow w salve i zaszla od razu w Rzgowie w Gamecie bo wyleczyla stan zapalny endo. W salve jej zepsuli histeroskopie pobierajac zbyt maly material do badan i nic nie wyszło...
Moje pytanie. Na ten moment na pokladzie pcos, morfologia 1%, kir aa ale jestem obstawiona accofilem zastrzykami. I teraz. Jechać transfer po transferze i liczyć na cud i ewentualnie dopiero jak wykorzystamy zarodki to w Rzgowie zaczac poglebiac diagnostyke. Zastanowic sie nad wprowadzeniem intralipidu i wlewu domacicznego z accofilu - chętnie posłucham tu waszych opinii jak macie doswiadczenie. Czy nie podchodzic do 2 transferu i zrobic wszystko zeby juz teraz doprowadzic do histeroskopii...?
Totalnie nie wiem na ile "przejmowac sie" tym ze 1 sie nie powiódł czy po prostu do brutalna statystyka...
annn1
Badałas sobie poziomy B12 i Wit D? Bo jeśli nie to możesz brać zbędnie albo za niską dawkę.dziewczyny, wiem, że temat był milion razy, ale co można suplementować, żeby zwiększyć szanse na powodzenie trenaferu? Narazie biorę pueria uno, dha, d4000, b12. Pewnie trzeba dorzucić magnez, ale co jeszcze?
reklama
Gosia0132
Chyba zależy od kliniki/ lekarza. Ja raz tak zaproponowałam, ale nie zgodzili się.no a właśnie nie może mi lekarz zapisać recepty wcześniej ze wskazaniem, że mam zacząć brać od 2dc? Bo mam wizytę 22 maja na ustalenie co dalej.
Bo widzę w kalendarzu, że ma mi się zacząć okres na początku lipca, a mam wyjazd służbowy 1-3 lipca... Więc czy jest szasna, żeby nie iść na wizytę na początku cyklu tylko później?
Musiałam przyjść na początku cyklu, usg zbadali jak tam endo, pobrali krew i dostałam rozpiskę . Kolejna miałam 14 dc, ale nigdy endo nie było u mnie gotowe i musiałam przyjść ok 2 dni później