Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak poszłam na wizytę startową to zrobiili mi w ramach refundacji.Hej,
Dziewczyny zapytam u źródła, bo już macie doświadczenie własne. Czy badanie AMH jest finansowane w ramach tego programu rządowego czy trzeba mieć ze sobą aktualny wynik idąc do kliniki?
Przeczytałam w jednym miejscu, że jest, w innym, że nie jest... Ja je oczywiście mogę zrobić przed wizytą jeśli trzeba ale nie będę nadgorliwa jeśli nie trzeba
.
Zrobią Ci na program bez problemuHej,
Dziewczyny zapytam u źródła, bo już macie doświadczenie własne. Czy badanie AMH jest finansowane w ramach tego programu rządowego czy trzeba mieć ze sobą aktualny wynik idąc do kliniki?
Przeczytałam w jednym miejscu, że jest, w innym, że nie jest... Ja je oczywiście mogę zrobić przed wizytą jeśli trzeba ale nie będę nadgorliwa jeśli nie trzeba
.
Super!! Daj znać jaki wynik@Motylkowa! dziękuję za pamięć
Coś się dzieje, postaram się na betę dziś podjechać.
Zobacz załącznik 1703689
Jak można było przewidzieć piąty miesiąc naturalnych prób zapewnienia rodzeństwa leci a rodzeństwa nie widaćZrobią Ci na program bez problemumi akurat nie robili bo dałam im świeży wynik sprzed paru miesięcy.
Czy to znaczy że wracasz po rodzeństwo dla mandarynka?podchodzicie w tej samej klinice co wcześniej się leczyliście czy wybraliście nową ?
Byłam teraz na usg w zeszłym tygodniu-5,2A jakie macie endometrium na początku cyklu?
Chodziłam do kliniki rok przed rozpoczęciem procedury i mimo względnie świeżego AMH i tak miałam powtarzane w ramach refundacji na wizycie kwalifikującej do pierwszej i do drugiej procedury.Hej,
.