reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Hej,
Dziewczyny zapytam u źródła, bo już macie doświadczenie własne. Czy badanie AMH jest finansowane w ramach tego programu rządowego czy trzeba mieć ze sobą aktualny wynik idąc do kliniki?
Przeczytałam w jednym miejscu, że jest, w innym, że nie jest
... Ja je oczywiście mogę zrobić przed wizytą jeśli trzeba ale nie będę nadgorliwa jeśli nie trzeba
.
Dziewczyny zapytam u źródła, bo już macie doświadczenie własne. Czy badanie AMH jest finansowane w ramach tego programu rządowego czy trzeba mieć ze sobą aktualny wynik idąc do kliniki?
Przeczytałam w jednym miejscu, że jest, w innym, że nie jest

LadyCaro
ja jak poszłam na wizytę startową to zrobiili mi w ramach refundacji.Hej,
Przeczytałam w jednym miejscu, że jest, w innym, że nie jest... Ja je oczywiście mogę zrobić przed wizytą jeśli trzeba ale nie będę nadgorliwa jeśli nie trzeba
.
raisonnablement
Dziewczyny daje znać, że otrzymałam wyniki testu nifty i wszystkie ryzyka są niskie, szczególnie ten zespół downa. Mam nadzieję, że to tylko jedna i jedyna izolowana wada wykryta u maluszka i już wszystko będzie u nas dobrze. Dzisiaj 30+4, trzymajcie kciuki za nas 

Motylkowa!
Zrobią Ci na program bez problemuHej,
Przeczytałam w jednym miejscu, że jest, w innym, że nie jest... Ja je oczywiście mogę zrobić przed wizytą jeśli trzeba ale nie będę nadgorliwa jeśli nie trzeba
.
Czy to znaczy że wracasz po rodzeństwo dla mandarynka?

Motylkowa!
Super!! Daj znać jaki wynik@Motylkowa! dziękuję za pamięć
Coś się dzieje, postaram się na betę dziś podjechać.
Zobacz załącznik 1703689

lady_in_blue
Jak można było przewidzieć piąty miesiąc naturalnych prób zapewnienia rodzeństwa leci a rodzeństwa nie widaćZrobią Ci na program bez problemumi akurat nie robili bo dałam im świeży wynik sprzed paru miesięcy.
Czy to znaczy że wracasz po rodzeństwo dla mandarynka?podchodzicie w tej samej klinice co wcześniej się leczyliście czy wybraliście nową ?

Wracamy do tej samej samej kliniki, bo współpraca była ok, ufam lekarzowi i dzięki nim mamy dziecko. Jak teraz nie byłoby ok to w następnych procedurach najwyżej będziemy szukać innego podejścia w innym miejscu.
Mam wynik AMH z końca sierpnia zeszłego roku i bardzo dużo badań zrobionych na koniec marca tego roku więc chyba po prostu nie będę teraz nic robić na własną rękę i w klinice mi zrobią te obowiązkowe w ramach procedury.
Mamy wizytę 4 czerwca, chcielibyśmy w lipcu podejść do stymulacji (w połowie lipca powinnam mieć okres). Mam nadzieję, że to się uda (w sensie ten harmonogram czasowo wypali

Swoją drogą poprzednią procedurę miałam dokładnie trzy lata temu - 4 lipca była punkcja.
Byłam teraz na usg w zeszłym tygodniu-5,2A jakie macie endometrium na początku cyklu?
reklama
nieznośne_poplątanie
Chodziłam do kliniki rok przed rozpoczęciem procedury i mimo względnie świeżego AMH i tak miałam powtarzane w ramach refundacji na wizycie kwalifikującej do pierwszej i do drugiej procedury.Hej,
.