Serio? No to trzymamy kciuki by beta była pozytywna !Hej, ja jestem po wizycie.
W czerwcu robimy biopsje endo, jak będzie zapalenie to antybiotyki, a w lipcu transfer na encortonie i acardzie.
Ale mam dla Was hit: jestem po pobraniu krwi na betę, bo mam pęcherzyk w macicy![]()
reklama
spoko23
Fanka BB :)
O matko z córką, co za wieściHej, ja jestem po wizycie.
W czerwcu robimy biopsje endo, jak będzie zapalenie to antybiotyki, a w lipcu transfer na encortonie i acardzie.
Ale mam dla Was hit: jestem po pobraniu krwi na betę, bo mam pęcherzyk w macicy![]()
raisonnablement
O matko, a który to dzień cyklu dziś? Ale jajca, a drinki wakacyjne już były czy to przed Tobą jeszcze?Raczej obstawiam jakiś krwiaczek. No ale trochę emocji musi być![]()
O której kochana wyniki bo jak na szpilkach czekamy wszystkieRaczej obstawiam jakiś krwiaczek. No ale trochę emocji musi być![]()
U
użytkowniczka 212
Gość
Dziewczyny, test negatywny. Zatem to jakiś krwiak. Dobrze, że mam biopsje endo w kolejnym cyklu. Ale ta kropka była na USG, bardzo wyraźna
Test testem ale jak ta beta ?Dziewczyny, test negatywny. Zatem to jakiś krwiak. Dobrze, że mam biopsje endo w kolejnym cyklu. Ale ta kropka była na USG, bardzo wyraźna
Ostatnia edycja:
olka11135
Test testem ale jak ta Beta ? Ja już sikanca nie wierzę
Nie przesadzajmy.
Gdyby to był pęcherzyk ciążowy to ciąża musiałaby mieć min. 4 tygodnie, a beta musiała być być na poziomie min. 1500 - nie ma bata, żeby w takiej sytuacji test był biały bez cienia wątpliwości
U
użytkowniczka 212
Gość
Dokaldnie tak. Beta to formalnośćNie przesadzajmy.
Gdyby to był pęcherzyk ciążowy to ciąża musiałaby mieć min. 4 tygodnie, a beta musiała być być na poziomie min. 1500 - nie ma bata, żeby w takiej sytuacji test był biały bez cienia wątpliwości
reklama
Kasienkaol
mnie takze powiedział lekarz, nie ma wskazań do badania zarodków. Zdrowy syn na stanie, ja 32( jeszcze) niepłodność wtórna przez zapalenie przydatków….W całej tej dyskusji o badaniu zarodków jeszcze trzeba pamiętać, że w Polsce trzeba mieć wskazania do badania, żeby je wykonać. I o ile jedna nieudana procedura (żaden zarodek się nie przyjął) już wskazaniem raczej będzie, to przy pierwszej procedurze wiele par żadnych wskazań nie ma.
U nas tak było, że byliśmy za młodzi i za zdrowi, żeby konsultacja genetyczna skutkowała decyzją o badaniu zarodków.
Teraz oczywiście też poruszymy ten temat ale jestem ciekawa czy "udana" pierwsza procedura (mamy syna z jednego z dwóch transferów) nie będzie raczej argumentem, żeby nie badać (a nie jesteśmy za żadną z opcji, chcemy podjąć najlepszą dla nas decyzję z lekarzem).