reklama

In vitro 2024 - refundacja

❤️ Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...
Zazdroszcze takiego szczęścia!!!❤️ skacz pod niebo, będzie wszystko dobrze. Każda z nas tu zasłużyła doczekać takiego cudu, niespodzianki od losu💪💪🤩🤩

reklama
Przy bukowaniu płaciłaś dodatkowe ubezpieczenie w razie rezygnacji?
W takim przypadku oddają cała zaliczkę?
Mam jedne wakacje takie z biura podróży i płaciłam tylko zaliczkę, a 2 wyjazdy są takie weekendowe samolotem, więc to przepada, jeden hotel udało mi się odwołać, ale drugi już nie.
Załamana wynikiem procedury rzuciłam się w wir planowania podróży 😅

Mam jedne wakacje takie z biura podróży i płaciłam tylko zaliczkę, a 2 wyjazdy są takie weekendowe samolotem, więc to przepada, jeden hotel udało mi się odwołać, ale drugi już nie.
Załamana wynikiem procedury rzuciłam się w wir planowania podróży 😅
Hmm ale ta wykupiona z biura podróży zaliczka przepada?
Na szczęście się tobie udało. ❤️
Także tylko się cieszyć 😘
Na wycieczki kiedyś przyjdzie czas i to we 3 🥰

Hmm ale ta wykupiona z biura podróży zaliczka przepada?
Na szczęście się tobie udało. ❤️
Także tylko się cieszyć 😘
Na wycieczki kiedyś przyjdzie czas i to we 3 🥰
Taak, przepada
No właśnie te wycieczki to miały być na otarcie łez przed kolejną procedurą 🫣 no i wypadają w I trymestrze, lekarz też powiedział, że jakby był to II to jeszcze spoko, ale że pierwszy to jednak latanie niewskazane

❤️ Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...
Ale super wieści ;-) czekamy razem z Tobą na betę! Cuda sie zdarzają- cudownie!!! ❤️❤️❤️

Moja siostra jest aktualnie w ciąży i była wczoraj pytać o samolot. U niej w pierwszym trymestrze profesor nie pozwolił.
W drugim chyba już jest bardziej okej jak z okruszkiem i zdrowiem wszystko dobrze.
ja zabukowałam na 23 września, jutro mam transfer. Wzięłam ubezpieczenie z możliwością zmiany terminu. Już 2 lata dostosowywałam życie pod ewentualną ciążę która nie nadeszła. Przestałam.

W 1 ciąży leciałam w 26/27 tygodniu do Turcji. Od lekarza zaświadczenie i acard

reklama
Moja siostra jest aktualnie w ciąży i była wczoraj pytać o samolot. U niej w pierwszym trymestrze profesor nie pozwolił.
W drugim chyba już jest bardziej okej jak z okruszkiem i zdrowiem wszystko dobrze.
Ja leciałam w połowie 5tego do Grecji. Później już bym się nie odważyła. I na poczatku też chyba nie. 2gi trymestr jak wszystko ok - wydaje się najbezpieczniejszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry