Zazdroszcze takiego szczęścia!!!Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...
reklama
Ann2907
Fanka BB :)
Mam jedne wakacje takie z biura podróży i płaciłam tylko zaliczkę, a 2 wyjazdy są takie weekendowe samolotem, więc to przepada, jeden hotel udało mi się odwołać, ale drugi już nie.Przy bukowaniu płaciłaś dodatkowe ubezpieczenie w razie rezygnacji?
W takim przypadku oddają cała zaliczkę?
Załamana wynikiem procedury rzuciłam się w wir planowania podróży
Pierwsze 🥰
Hmm ale ta wykupiona z biura podróży zaliczka przepada?Mam jedne wakacje takie z biura podróży i płaciłam tylko zaliczkę, a 2 wyjazdy są takie weekendowe samolotem, więc to przepada, jeden hotel udało mi się odwołać, ale drugi już nie.
Załamana wynikiem procedury rzuciłam się w wir planowania podróży![]()
Na szczęście się tobie udało.
Także tylko się cieszyć
Na wycieczki kiedyś przyjdzie czas i to we 3
Nelliel
Hej, ja też leciałam w drugim trymestrzeWłaśnie nie wiem co robić w takim razie.
Bo chcemy lecieć na wakacje aa nie wiemy jak to się potoczy.
Z drugiej strony jak zrezygnujemy to nie wiadomo czy się wkońcu uda .
Został nam ostatnii zarodek jak się nie uda podejście do drugiej procedury.![]()
Ann2907
Taak, przepadaHmm ale ta wykupiona z biura podróży zaliczka przepada?
Na szczęście się tobie udało.
Także tylko się cieszyć
Na wycieczki kiedyś przyjdzie czas i to we 3![]()
No właśnie te wycieczki to miały być na otarcie łez przed kolejną procedurą
Pierwsze 🥰
Okej dzięki za odpowiedź.Taak, przepada
No właśnie te wycieczki to miały być na otarcie łez przed kolejną procedurąno i wypadają w I trymestrze, lekarz też powiedział, że jakby był to II to jeszcze spoko, ale że pierwszy to jednak latanie niewskazane
W takim bądź razie muszę się zastanowić
Ale super wieści ;-) czekamy razem z Tobą na betę! Cuda sie zdarzają- cudownie!!!Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...
Kasienkaol
ja zabukowałam na 23 września, jutro mam transfer. Wzięłam ubezpieczenie z możliwością zmiany terminu. Już 2 lata dostosowywałam życie pod ewentualną ciążę która nie nadeszła. Przestałam.Moja siostra jest aktualnie w ciąży i była wczoraj pytać o samolot. U niej w pierwszym trymestrze profesor nie pozwolił.
W drugim chyba już jest bardziej okej jak z okruszkiem i zdrowiem wszystko dobrze.
W 1 ciąży leciałam w 26/27 tygodniu do Turcji. Od lekarza zaświadczenie i acard
Kasienkaol
reklama
Ja leciałam w połowie 5tego do Grecji. Później już bym się nie odważyła. I na poczatku też chyba nie. 2gi trymestr jak wszystko ok - wydaje się najbezpieczniejszy.Moja siostra jest aktualnie w ciąży i była wczoraj pytać o samolot. U niej w pierwszym trymestrze profesor nie pozwolił.
W drugim chyba już jest bardziej okej jak z okruszkiem i zdrowiem wszystko dobrze.