reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

❤️ Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...
Zazdroszcze takiego szczęścia!!!❤️ skacz pod niebo, będzie wszystko dobrze. Każda z nas tu zasłużyła doczekać takiego cudu, niespodzianki od losu💪💪🤩🤩

reklama
Przy bukowaniu płaciłaś dodatkowe ubezpieczenie w razie rezygnacji?
W takim przypadku oddają cała zaliczkę?
Mam jedne wakacje takie z biura podróży i płaciłam tylko zaliczkę, a 2 wyjazdy są takie weekendowe samolotem, więc to przepada, jeden hotel udało mi się odwołać, ale drugi już nie.
Załamana wynikiem procedury rzuciłam się w wir planowania podróży 😅

Mam jedne wakacje takie z biura podróży i płaciłam tylko zaliczkę, a 2 wyjazdy są takie weekendowe samolotem, więc to przepada, jeden hotel udało mi się odwołać, ale drugi już nie.
Załamana wynikiem procedury rzuciłam się w wir planowania podróży 😅
Hmm ale ta wykupiona z biura podróży zaliczka przepada?
Na szczęście się tobie udało. ❤️
Także tylko się cieszyć 😘
Na wycieczki kiedyś przyjdzie czas i to we 3 🥰

Hmm ale ta wykupiona z biura podróży zaliczka przepada?
Na szczęście się tobie udało. ❤️
Także tylko się cieszyć 😘
Na wycieczki kiedyś przyjdzie czas i to we 3 🥰
Taak, przepada
No właśnie te wycieczki to miały być na otarcie łez przed kolejną procedurą 🫣 no i wypadają w I trymestrze, lekarz też powiedział, że jakby był to II to jeszcze spoko, ale że pierwszy to jednak latanie niewskazane

Taak, przepada
No właśnie te wycieczki to miały być na otarcie łez przed kolejną procedurą 🫣 no i wypadają w I trymestrze, lekarz też powiedział, że jakby był to II to jeszcze spoko, ale że pierwszy to jednak latanie niewskazane
Okej dzięki za odpowiedź.
W takim bądź razie muszę się zastanowić 🤣

❤️ Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...
Ale super wieści ;-) czekamy razem z Tobą na betę! Cuda sie zdarzają- cudownie!!! ❤️❤️❤️

Moja siostra jest aktualnie w ciąży i była wczoraj pytać o samolot. U niej w pierwszym trymestrze profesor nie pozwolił.
W drugim chyba już jest bardziej okej jak z okruszkiem i zdrowiem wszystko dobrze.
ja zabukowałam na 23 września, jutro mam transfer. Wzięłam ubezpieczenie z możliwością zmiany terminu. Już 2 lata dostosowywałam życie pod ewentualną ciążę która nie nadeszła. Przestałam.

W 1 ciąży leciałam w 26/27 tygodniu do Turcji. Od lekarza zaświadczenie i acard

reklama
Moja siostra jest aktualnie w ciąży i była wczoraj pytać o samolot. U niej w pierwszym trymestrze profesor nie pozwolił.
W drugim chyba już jest bardziej okej jak z okruszkiem i zdrowiem wszystko dobrze.
Ja leciałam w połowie 5tego do Grecji. Później już bym się nie odważyła. I na poczatku też chyba nie. 2gi trymestr jak wszystko ok - wydaje się najbezpieczniejszy.

Do góry