reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny, jestem po monitoringu. Prawy jajnik się ociąga i raczej nie ma co na niego liczyć (2 pęcherzyki około 8 mm) ale lewy nadrabia (około 10 pęcherzyków 12-14 mm). Punkcja zaplanowana na poniedziałek (09.06). Od dziś jeszcze więcej zastrzyków 😩 trzymajcie kciuki!

Powodzenia! ✊🏻
Co do zastrzyków miałam 3 różne, jak trzeba to trzeba 🥹

Dziewczyny, jestem po monitoringu. Prawy jajnik się ociąga i raczej nie ma co na niego liczyć (2 pęcherzyki około 8 mm) ale lewy nadrabia (około 10 pęcherzyków 12-14 mm). Punkcja zaplanowana na poniedziałek (09.06). Od dziś jeszcze więcej zastrzyków 😩 trzymajcie kciuki!
U mnie też jeden jajnik odmawia współpracy ale ważne że drugi reaguje :) kciuki za poniedziałkową punkcję ♥️

Odnośnie progesteronu to ja w 5 tygodniu ciąży miałam 16-17 i lekarz powiedział że powinien być powyżej 20 więc przepisał cyclogest x 1 dziennie. Miałam zbadać za kilka dni i brać 2x dziennie jeśli się nie podniesie. Dzisiaj zbadałam i jest 31 więc się super podniosło :-) nie wiem czy to kwestia leku czy to naturalnie też się podnosi ale jestem happy że mam dobry poziom 😊

reklama
Do góry