reklama
NataliaNatka
Fanka BB :)
Bardzo Ci gratuluję! Ja się twardo trzymam i testuję swoją cierpliwość, pójdę na pierwszą wizytę 7+0 szaleństwo co?Dziewczyny nie wytrzymałam i poszłam dziś na podgląd sytuacji. Jest zarodek 5mm i jest serduszko
Popłakałam się, chyba dopiero teraz uwierzyłam że to prawda i że naprawdę jestem w ciąży![]()
Motylkowa!
A ja myślałam że jestem super bo wytrzymałam do 6+0Bardzo Ci gratuluję! Ja się twardo trzymam i testuję swoją cierpliwość, pójdę na pierwszą wizytę 7+0 szaleństwo co?

Serio chodziłaś co 2-3 dni ? Hahaha To mi się wydawało że ja jestem niecierpliwa bo nie mogłam 2 tygodnie wytrzymać i poszłam po 8 dniach. Ale ty to już rekordzistka jesteś hahaA ja myślałam że jestem super bo wytrzymałam do 6+0ale potem byłam 6+2, 6+6, 7+0
teraz tydzień odpoczynku i wizyta dopiero 8+2 i 8+6
![]()
Motylkowa!
Tak wyszłoSerio chodziłaś co 2-3 dni ? Hahaha To mi się wydawało że ja jestem niecierpliwa bo nie mogłam 2 tygodnie wytrzymać i poszłam po 8 dniach. Ale ty to już rekordzistka jesteś haha

NataliaNatka
Już dwa razu umawiałam wizytę i odwoływałam w enelmedzieA ja myślałam że jestem super bo wytrzymałam do 6+0ale potem byłam 6+2, 6+6, 7+0
teraz tydzień odpoczynku i wizyta dopiero 8+2 i 8+6
![]()
No nic, jeszcze trochę. Serio, lepiej mi to robi na głowę po ostatnim razie
Serduszko już było?
Motylkowa!
Śmiałam się do męża że te wizyty u ginekologa to trochę jak u psychologaA myślałam że to ja mam schizy - byłam 19dpt na usg a potem 29dpt na wizycie serduszkowej. Kolejną będę miała 10+6 ... więc chyba jednak jestem cierpliwa ;-)

Motylkowa!
Tak. Na 6+0 nie jestem pewna bo nie sprawdził lekarzJuż dwa razu umawiałam wizytę i odwoływałam w enelmedzie
No nic, jeszcze trochę. Serio, lepiej mi to robi na głowę po ostatnim razie
Serduszko już było?

reklama
Kasienkaol
gratuluje!!!!Dziewczyny nie wytrzymałam i poszłam dziś na podgląd sytuacji. Jest zarodek 5mm i jest serduszko
Popłakałam się, chyba dopiero teraz uwierzyłam że to prawda i że naprawdę jestem w ciąży![]()