Kasienkaol
Fanka BB :)
i tak jest, ja dostałam info że 16.06 zbadać betę a wizyta po 23.06, czyli 7 tv, nie dam radyŚmiałam się do męża że te wizyty u ginekologa to trochę jak u psychologadobrze działają na głowę
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i tak jest, ja dostałam info że 16.06 zbadać betę a wizyta po 23.06, czyli 7 tv, nie dam radyŚmiałam się do męża że te wizyty u ginekologa to trochę jak u psychologadobrze działają na głowę
![]()
Muszę się z Tobą zgodzićŚmiałam się do męża że te wizyty u ginekologa to trochę jak u psychologadobrze działają na głowę
![]()
No i dobrze , najważniejsze żebyś była spokojna i nie martwiła się niepotrzebnie, a jedna czy dwie wizyty w tą czy w tą nie grają roli... po tym co przeszłyśmy ,należy nam się ...i tak jest, ja dostałam info że 16.06 zbadać betę a wizyta po 23.06, czyli 7 tv, nie dam radymuszę uspokoić głowę wczesniej
![]()
otóż toNo i dobrze , najważniejsze żebyś była spokojna i nie martwiła się niepotrzebnie, a jedna czy dwie wizyty w tą czy w tą nie grają roli... po tym co przeszłyśmy ,należy nam się ...![]()
nie brałam, porannej dawki duphastonJak jesteście na cyklu sztucznym, to badanie progesteronu i estradiolu robicie rano po przyjęciu porannych dawek?
ja mam ciągle białą od utrogestanu. Ja bym się skonsultowała czy nie ma zapalenia jakiegośDziewczyny jaki macie kolor śluzu w ciąży? Nie pamiętam jak to było za 1 razem. A dzisiaj ku mojemu zdziwieniu śluz zmienił barwę na mocno żółtą, lekko pomarańczową ... ktoś się z tym spotkał ?
Mój ginekologa przyjmuje dopiero we wtorekja mam ciągle białą od utrogestanu. Ja bym się skonsultowała czy nie ma zapalenia jakiegoś
u mnie od początku jedynie wydzielina wodnista/biała. Może jakaś infekcja u CiebieDziewczyny jaki macie kolor śluzu w ciąży? Nie pamiętam jak to było za 1 razem. A dzisiaj ku mojemu zdziwieniu śluz zmienił barwę na mocno żółtą, lekko pomarańczową ... ktoś się z tym spotkał ?