reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

O matko święta jak długo ! Ja miałam mały przepływ przed, chyba jakieś pół godzinki. Później szybko podczas transferu. Na lozku później taki średni mi ustawiały i tak czekałam do pół godz.
Ale tobie to albo duży worek dali albo mały przepływ ustawiły 🙀
Bolus przed miałam w 20ml, a teraz kapie mi 500. Nie kapie jakoś szałowo, ale myślę, że będzie to jednak mniej niż 2,5h. 😅 No ale przynajmniej sobie poleżę!

reklama
Dziewczyny od jakiego wyniku nie ma już sensu badać bety? Ten przyrost minimum 66% utrzymuje się do kiedy?
Pytam bo ostatnią betę robiłam dla kliniki w 17 dpt. a wczoraj (28dpt) przy okazji innych badań poszłam za ciosem i zrobiłam również, i wydawało mi się, że powinna być troszkę wyższa.

Dziewczyny od jakiego wyniku nie ma już sensu badać bety? Ten przyrost minimum 66% utrzymuje się do kiedy?
Pytam bo ostatnią betę robiłam dla kliniki w 17 dpt. a wczoraj (28dpt) przy okazji innych badań poszłam za ciosem i zrobiłam również, i wydawało mi się, że powinna być troszkę wyższa.
Nie ma sensu już na tym poziomie robić bety. Teraz to tylko usg

Pytam bo ostatnią betę robiłam dla kliniki w 17 dpt. a wczoraj (28dpt) przy okazji innych badań poszłam za ciosem i zrobiłam również, i wydawało mi się, że powinna być troszkę wyrobiłam orzyrosty d
Ja robiłam przyrosty tylko do wartości 1500. Ostatnio zrobiłam w 17 dpt ale tylko tak żeby zobaczyć jaka jest beta, bo i tak oddawałam krew, nie ma sensu już badanie przyrostów. Teraz już raczej zostaje USG i w nim monitorowanie.

Dziewczyny z ciekawości dzisiaj zrobiłam sobie badanie bety przed wizytą u gin w środę. Tydzień temu w środę miałam 1500, a dziś jest 12 400 😱 przerażona jestem takim skokiem myślałam, że będzie dziś koło 6-7 tys a tu jest dwa razy tyle.
zgadzało by sie:) przyrosty musiałyby idealne 🩷

Nie, już przyrostów nie robię, bo nie ma sensu przy tej wartosci. Zbadałam bardziej z ciekawości przy okazji innych badań z krwi. Powiem wam, że ja jestem cały czas w ciężkim szoku i chyba moja głowa została na etapie starań 🫣
nie martw się, do mnie też nie dociera, wiem ale jakoś… tak dziwnie…. Jakby właśnie głowa była wciąż na etapie starań 🙈

Ja robiłam przyrosty tylko do wartości 1500. Ostatnio zrobiłam w 17 dpt ale tylko tak żeby zobaczyć jaka jest beta, bo i tak oddawałam krew, nie ma sensu już badanie przyrostów. Teraz już raczej zostaje USG i w nim monitorowanie.
A z ciekawości, jakie miałyście bety 17dpt?

reklama
Do góry