NataliaNatka
Fanka BB :)
Miałaś 12 tyś w 17dpt? Wow... ja mam 1.817 więc serio nie ma co porównywać12415 ale tak jak piszą dziewczyny nie da się porównać wyniku, bo każdej inaczej rośnie beta od samego początku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałaś 12 tyś w 17dpt? Wow... ja mam 1.817 więc serio nie ma co porównywać12415 ale tak jak piszą dziewczyny nie da się porównać wyniku, bo każdej inaczej rośnie beta od samego początku.
No ja mam jakąś szaloną betę od początku i chwilami sama nie wiem czy się cieszyć. Oczywiście w Google już zdążyłam wyczytać wszystkie skrajności od bliźniaków, przez zespół Downa ( co w pgta niby wykluczone), zaśniad, po bardzo silną implantację i blastkęMiałaś 12 tyś w 17dpt? Wow... ja mam 1.817 więc serio nie ma co porównywać![]()
Wszystko jest jednak w porządku jak rozumiem? To zdecydowanie pokazuje, jak skrajne mogą być wyniki bety i to, żeby absolutnie się z nikim nie porównywać tylko iść swoją drogą i tym co nasze ciało nam dajeNo ja mam jakąś szaloną betę od początku i chwilami sama nie wiem czy się cieszyć. Oczywiście w Google już zdążyłam wyczytać wszystkie skrajności od bliźniaków, przez zespół Downa ( co w pgta niby wykluczone), zaśniad, po bardzo silną implantację i blastkę![]()
Czekam aż się pokaże zarodek zWszystko jest jednak w porządku jak rozumiem? To zdecydowanie pokazuje, jak skrajne mogą być wyniki bety i to, żeby absolutnie się z nikim nie porównywać tylko iść swoją drogą i tym co nasze ciało nam daje![]()
A kiedy masz mieć USG?Czekam aż się pokaże zarodek z, dopiero w tedy pewnie się uspokoję trochę i po prenatalnych.
Dokładnie można patrzeć tylko na swoje wyniki i czy są prawidłowe przyrosty bo to się liczy![]()
JutroA kiedy masz mieć USG?![]()
W takim razie obie jutro czekamy na nasze serduszka! Oby to był szczęśliwy dzieńJutro
Ja miałam 150 w 8dptHej dziewczynywczoraj beta 158 i to 8dpt
![]()