Hankaa
Fanka BB :)
Tak, jutro idę sprawdzic.Ja miałam 150 w 8dpti synek już ma prawie 5 lat. Będziesz robiła przyrost?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, jutro idę sprawdzic.Ja miałam 150 w 8dpti synek już ma prawie 5 lat. Będziesz robiła przyrost?
U mnie to chyba jeszcze za wcześnie? bo będę 19 dpt, chociaż z tą betą to ja już nic nie wiem.W takim razie obie jutro czekamy na nasze serduszka! Oby to był szczęśliwy dzień![]()
No i superDziękuję Dziewczyny!Kropek już na pokładzie.
![]()
Dzięki, że o mnie pamiętasz@lady_in_blue jak po wizycie w zeszłym tygodniu? Jaki plan na transfer?
Aaa widzisz dobrze pamiętałam o wizycie, ale ubzdurałam sobie że macie jeszcze zarodkiDzięki, że o mnie pamiętasz.
Żeby mieć transfer to najpierw trzeba mieć co transferować...
Pobrali nam badania z krwi, mieliśmy wczoraj konsultację immunologiczną i dostaliśmy wytyczne do potencjalnych transferów. Za dwa tygodnie mamy konsultację genetyczną, na wypadek gdybyśmy mieli badać zarodki. 15 lipca mam wizytę na pobranie wymazów przed procedurą ale chyba zostanie przesunięta wcześniej, żeby te wymazy zdążyły się przebadać.
I jak nic się nie wydarzy to w drugiej połowie lipca jak dostanę miesiączki jedziemy z drugą procedurą.
Zobaczymy co będzie, raz się udało może drugi raz los będzie dla nas łaskawy.![]()
Dzięki że pamiętasz