Devin
Moderator
2200A z ciekawości, jakie miałyście bety 17dpt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2200A z ciekawości, jakie miałyście bety 17dpt?
poczekaj zaraz przyjdzie mgła ciążowaWell, mój mózg tak działa, że zapamiętuje dużo różnych szczegółówAle sa takie rzeczy których za nic nie mogę zapamiętać - np numer telefonu męża lub swoją grupę krwi
![]()
hejHejka przycupne z wami na troszkę i rosiade się wygidnie na.
Po którotce mam córeczkę z 1 procedury. Teraz zaczęliśmy drugą procedure z refundacją. Uzyskaliśmy 3 zarodki. Pierwszy transfer dwóchsię nie udał czekam na wyznaczenie drugiego i zabierzemy ostatniego
z tej procedury
![]()
Oooo to już tuż tuż!W czwartek albo piątek kładę się na wywołanie
Chciałabym w czwartek bo chcemy urodzić w piątek 13stegotaka data nam się zamarzyła
![]()
O to trochę jesteśmy w podobnej sytuacji tylko ja dopiero przystąpię do drugiej procedury. Kiedy planujecie transfer :-)?Hejka przycupne z wami na troszkę i rosiade się wygidnie na.
Po którotce mam córeczkę z 1 procedury. Teraz zaczęliśmy drugą procedure z refundacją. Uzyskaliśmy 3 zarodki. Pierwszy transfer dwóchsię nie udał czekam na wyznaczenie drugiego i zabierzemy ostatniego
z tej procedury
![]()
hejkiedy planujecie transfer? I jestem ciekawa czemu transferowaliście dwa na raz do pierwszego transferu z tej procedury ?
O to trochę jesteśmy w podobnej sytuacji tylko ja dopiero przystąpię do drugiej procedury. Kiedy planujecie transfer :-)?
Wiesz co z córką właśnie tak się nam udało. 14 dc dokładnie miałam transferTransfer nie później niż w 14dc? Zaintrygowałaś mnie tymczemu tak? To musiałabyś mieć wystymulowaną turbo owulke w 9 dc. Udawało Ci się stymulować owulacje tak wcześnie?
Daj znać jak dostaniesz wyniki
Aaa ok rozumiem.![]()
U mnie też byłam 19 dpt i również wysoka beta coś jak Twoja i serduszka jeszcze wtedy nie było, ale kilka dni później już takU mnie to chyba jeszcze za wcześnie? bo będę 19 dpt, chociaż z tą betą to ja już nic nie wiem.
Ale u ciebie pewnie będzie już![]()