reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
Mmm ja miałam 16-18 dc podglad i zielone światło i do tego doliczasz +5 dni (tyle ile ma zarodek). Zazwyczaj podglad był 14 dc ale mi słabo rosło endo.Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
Z probiotyków dopochwowych mogę polecić lakcid intima. Z nawilżających z kwasem hialuronowym dodatkowo mucovagin
nieznośne_poplątanie
W 19dc. Przy słabej biocenozie miałam zlecony Protrivagin.Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
Motylkowa!
Odpowiem tylko na drugie pytanie - ja lactovaginal dopochwowo i invag lub osłonik max extra doustnie.Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
Ann2907
Na sztucznym lekarz chciał robić transfer 14dc, ale wyjeżdżałam i miałam 17dcCześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
Ann2907
A jak testy? Jak negatywne to bym chyba robiła betę tylko dla kliniki. Ale to w sumie zależy od Twojej tolerancji na kłucieJuż sobie nie robię nadziei na ten transfer ale skoro on chce za betę płacić to nie odmówię![]()

93kora
dzięki dziewczyny. Ja podgląd na sztucznym mam mieć 10dc.

Hermeneg
A jak testy? Jak negatywne to bym chyba robiła betę tylko dla kliniki. Ale to w sumie zależy od Twojej tolerancji na kłucieu mnie każde jedno pobieranie jest na wagę złota, bo zawsze to tak za 2 lub 3x się udaje, a później często dostaje zapalenia żył
![]()
Nie testuję od wczoraj bo wątpię żeby cokolwiek się zmieniło w tej kwestii.
U mnie jest problem z samym pobieraniem ale zapalenia żył nie miałam nigdy

reklama
Ann2907
A jak z tym mięśniakiem? Usunęli?dzięki dziewczyny. Ja podgląd na sztucznym mam mieć 10dc.