U
użytkowniczka 212
Gość
Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mmm ja miałam 16-18 dc podglad i zielone światło i do tego doliczasz +5 dni (tyle ile ma zarodek). Zazwyczaj podglad był 14 dc ale mi słabo rosło endo.Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
W 19dc. Przy słabej biocenozie miałam zlecony Protrivagin.Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
Odpowiem tylko na drugie pytanie - ja lactovaginal dopochwowo i invag lub osłonik max extra doustnie.Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
Na sztucznym lekarz chciał robić transfer 14dc, ale wyjeżdżałam i miałam 17dcCześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
A jak testy? Jak negatywne to bym chyba robiła betę tylko dla kliniki. Ale to w sumie zależy od Twojej tolerancji na kłucieJuż sobie nie robię nadziei na ten transfer ale skoro on chce za betę płacić to nie odmówię![]()
dzięki dziewczyny. Ja podgląd na sztucznym mam mieć 10dc.
A jak testy? Jak negatywne to bym chyba robiła betę tylko dla kliniki. Ale to w sumie zależy od Twojej tolerancji na kłucieu mnie każde jedno pobieranie jest na wagę złota, bo zawsze to tak za 2 lub 3x się udaje, a później często dostaje zapalenia żył
![]()
A jak z tym mięśniakiem? Usunęli?dzięki dziewczyny. Ja podgląd na sztucznym mam mieć 10dc.