reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?

reklama
Cześć dziewczyny, powiedzcie mi w którym dc miałyście transfer na sztucznym cyklu? I czy macie do polecenia jakieś probiotyki dopochwowe przy antybiotykach na zapalenie endometrium?
Mmm ja miałam 16-18 dc podglad i zielone światło i do tego doliczasz +5 dni (tyle ile ma zarodek). Zazwyczaj podglad był 14 dc ale mi słabo rosło endo.
Z probiotyków dopochwowych mogę polecić lakcid intima. Z nawilżających z kwasem hialuronowym dodatkowo mucovagin

Już sobie nie robię nadziei na ten transfer ale skoro on chce za betę płacić to nie odmówię 🤣😜
A jak testy? Jak negatywne to bym chyba robiła betę tylko dla kliniki. Ale to w sumie zależy od Twojej tolerancji na kłucie 😃 u mnie każde jedno pobieranie jest na wagę złota, bo zawsze to tak za 2 lub 3x się udaje, a później często dostaje zapalenia żył 🫣

A jak testy? Jak negatywne to bym chyba robiła betę tylko dla kliniki. Ale to w sumie zależy od Twojej tolerancji na kłucie 😃 u mnie każde jedno pobieranie jest na wagę złota, bo zawsze to tak za 2 lub 3x się udaje, a później często dostaje zapalenia żył 🫣

Nie testuję od wczoraj bo wątpię żeby cokolwiek się zmieniło w tej kwestii.
U mnie jest problem z samym pobieraniem ale zapalenia żył nie miałam nigdy 🙃

reklama
Do góry