anela92
Fanka BB :)
Przykro mnie i przytulam, posmutamy sobie dzis razem, ale od nowego cyklu nowa nadziejaCześć Dziewczyny.
Daje znać, że byłam dzisiaj na becie no i wynik bez zaskoczenia < 5 mIU/ml![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przykro mnie i przytulam, posmutamy sobie dzis razem, ale od nowego cyklu nowa nadziejaCześć Dziewczyny.
U mnie 7dmy.Dziś rano znowu cien - identyczny jak wczoraj. Także nie liczę na nic dobrego, dzisiejsza beta raczej będzie potwierdzeniem. Może wylapalam biochemiczną - zobaczymy czy beta pokaże jakies śladowe ilości.
Tak czy siak jesli to biochemiczna, to i tak postep w moim przypadku. Jak nie będzie nic, to kolejny,trzeci transfer zakończy sie tym samym co poprzednie czyli porażką.
Przykro mnie i przytulam, posmutamy sobie dzis razem, ale od nowego cyklu nowa nadzieja![]()
Histero na pewno zrobię, ale teraz też będziemy mieli wskazanie do IMSI i do zapłodnienia większej ilości zarodkow, także jest jakiś plan. U nas czynnik męski tez jest dość istotny i tu by mozna sie bylo pochylić nad nim bardziej, szczególnie jeśli chodzi o selekcję plemników. Czytałam tez o MACS, ale nie wiem czy moja klinika to ma i czy to wgl jest refundowane. Nawet jeśli nie, to wiadomo lepiej dopłacić, jesli by to miało wpłynąć na jakość zarodków.Myślę, że 3 miesiące brania supli dopiero mogą przynieść rezultaty. I na pewno fakt, że byliście przeziębieni mogło mieć wpływ na jakość.
I tak, zrób histero będziesz miała już odpowiedź co do endometrium.
Biorę, bo i tak by mi kazali brać dalej. Betę dla kliniki mam 14 dni po, ale ja chyba odstawie leki wcześniej, potwierdze jeszcze białym testem sikanym dla formalności.U mnie 7dmy.
Ja nie robiłam jeszcze bety, nie chce sie tyle kluc, mam zribic w czw dla kliniki. Jut wyjezdzam w delegacje na 2 dni, pinki białe a ja czuje się klasycznie na okres.
Najgorsze że nadal trzeba brać leki...;/
Bierzesz czy napisalas do kliniki?
Dziękuję.WspanialeJa jak zwykle opóźniona ale bardzo się cieszę i trzymam kciuki za kropka
![]()
oooj… przytulamCześć Dziewczyny.
Wyszedł Ci ponownie stan zapalny w biopsji?Nie. dopiero jak przyjdę 10dc będzie patrzeć czy jest i wtedy nie będzie transferu tylko histeroskopia.
Troche mam nadzieje, że te antybiotyki na zapalenie endo może tam zadziałają i to się wchłonie. Bo też to nie jest na 100% mięśniak, bo porstu coś w macicy co go przypomina.
nie mam jeszcze wyników.Wyszedł Ci ponownie stan zapalny w biopsji?