sunshine97
Fanka BB :)
A że w tym transferze, no rozumiem. To trzymam kciukiPrzedwczoraj i wczoraj![]()
O to co na pewno sie rozni w tym transferze vs poprzedni... mam takie siniaki dziewczyny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A że w tym transferze, no rozumiem. To trzymam kciukiPrzedwczoraj i wczoraj![]()
Trzymam kciukiCześć Dziewczyny
Daje znać, że u nas kolejny transfer będzie w sierpniu, tym razem na cyklu sztucznym.
Od jutra startuję z lekami![]()
Jest w porządku.Z racji, że jestem na accofilu i robie morfologie zbadałam sobie dzisiaj przy okazji progesteron i mam 29,80. W dniu transferu miałam tylko 21 więc dolozylam sobie jeden cyclogest wiecej![]()
Myslicie ze taki poziom jest teraz ok czy nadal nisko jak na 4dpt?
SuperCześć Dziewczyny
Daje znać, że u nas kolejny transfer będzie w sierpniu, tym razem na cyklu sztucznym.
Od jutra startuję z lekami![]()
Jestem po 2 zastrzykach accofil a morfologie sprawdzę w środę dopieroZ racji, że jestem na accofilu i robie morfologie zbadałam sobie dzisiaj przy okazji progesteron i mam 29,80. W dniu transferu miałam tylko 21 więc dolozylam sobie jeden cyclogest wiecej![]()
Myslicie ze taki poziom jest teraz ok czy nadal nisko jak na 4dpt?
Jestem po dwóch poronieniach w okolicy 7-8 tygodnia (się zatrzymało). Nie miałam niestety badanych zarodków, nie brałam też accofilu, clexane.Cześć, dziewczyny czy jest tu na forum,ktoś, kto mial problem z poronieniami w granicy 6-7 tydzień,przy zdrowych zarodkach,dobrej jakości,obstawiona Accofilem,Prograf,końskie dawki progesteronu, Acard 150, Clexane ?
No właśnie my jesteśmy juz po większości badaniach.... I to co powychodziło wszystko mam obstawione lekami. Nasza lekarz rozkłada ręce. Nie wiem co moglibyśmy jeszcze zbadac,zeby coś tam wyszloJestem po dwóch poronieniach w okolicy 7-8 tygodnia (się zatrzymało). Nie miałam niestety badanych zarodków, nie brałam też accofilu, clexane.
Teraz aktualnie robię badania i czekam na wyniki, które mam nadzieję, coś mi powiedzą.
Będę też robić histeroskopię z biosją sierpień/wrzesień.