Motylkowa!
Fanka BB :)
Siódemka to moja ulubiona szczesliwa cyfraDziewczyny, u mnie transfer 7.08, mam nadzieję, że siódemka będzie szczęśliwa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siódemka to moja ulubiona szczesliwa cyfraDziewczyny, u mnie transfer 7.08, mam nadzieję, że siódemka będzie szczęśliwa![]()
Zależy ile ich będzie, jeśli byłby tylko jeden to na pewno nie będziemy go badać :-).Aaaaa cudowniejak się czujesz? Zdecydowaliście się na badanie zarodków czy nie?
Jasne, rozumiem. A ewentualny świeży transfer wchodzi w grę? Czy z góry zakładacie mrożony za jakiś miesiąc lub dwa?Zależy ile ich będzie, jeśli byłby tylko jeden to na pewno nie będziemy go badać :-).
Czuję się dobrze - trochę boli mnie brzuch ale tego się nie uniknie. Generalnie cieszę się, że już po, bo najgorsza była dla mnie niepewność czy tym razem się uda uzyskać więcej komórek. Teraz z nadzieją czekamy na informacje od embriologa :-).
Dawaj znać koniecznie, żebyśmy mogły trzymać kciukisierpniowy transfer to majowy bejbik
![]()
Zależy ile ich będzie, jeśli byłby tylko jeden to na pewno nie będziemy go badać :-).
Czuję się dobrze - trochę boli mnie brzuch ale tego się nie uniknie. Generalnie cieszę się, że już po, bo najgorsza była dla mnie niepewność czy tym razem się uda uzyskać więcej komórek. Teraz z nadzieją czekamy na informacje od embriologa :-).
Nie, u nas w ogóle świeży transfer na pewno nie wchodził w grę także bez pgta transfer może być w następnym cyklu a z pgta pewnie wypadnie wrzesień/październik.Jasne, rozumiem. A ewentualny świeży transfer wchodzi w grę? Czy z góry zakładacie mrożony za jakiś miesiąc lub dwa?
Mam nadzieję że Mandarynek da Ci mozliwosc troszke odpocząć i się zregenerować po zabiegu.u Ciebie w klinice dają znac z progresu co kilka dni czy dopiero na zakończenie hodowli?
![]()
DziękiKciuki
Jak sobie przypomnę ten stres związany z oczekiwaniem na telefon![]()
U mnie punkcja jutro !I jak u Ciebie po punkcji?
U mnie 12 komórek, 10 nadających się do zapłodnienia.
Na to pytanie nie odpisałamu Ciebie w klinice dają znac z progresu co kilka dni czy dopiero na zakończenie hodowli?![]()
O kurczę, to trzymamy jutro kciukiU mnie punkcja jutro !
Mimo dużej ilości to mam sporo dominujących i one wolno sobie rosły
Piękny wynik!! Jak się czujesz?
Trzymaj mocnoNa to pytanie nie odpisałam
W sobotę ma pierwszy raz embriolog dzwonić
Nie dają znać codziennie
O kurczę, to trzymamy jutro kciuki
Tak jak pisałam czuję się ok ale zaczynam brać Duphaston więc od jutra wpadnę w smutek i melancholię ;-)...
Działa jak dementorTrzymaj mocno
Ah też będę brać od soboty duphastonteż tak na ciebie działa ?
![]()
Haha to też tak mamDziała jak dementor
Już tyle razy go brałam, że wiem, że to nie przypadek ;-)