reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Aaaaa cudownie 🤩 jak się czujesz? Zdecydowaliście się na badanie zarodków czy nie?
Zależy ile ich będzie, jeśli byłby tylko jeden to na pewno nie będziemy go badać :-).

Czuję się dobrze - trochę boli mnie brzuch ale tego się nie uniknie. Generalnie cieszę się, że już po, bo najgorsza była dla mnie niepewność czy tym razem się uda uzyskać więcej komórek. Teraz z nadzieją czekamy na informacje od embriologa :-).

Zależy ile ich będzie, jeśli byłby tylko jeden to na pewno nie będziemy go badać :-).

Czuję się dobrze - trochę boli mnie brzuch ale tego się nie uniknie. Generalnie cieszę się, że już po, bo najgorsza była dla mnie niepewność czy tym razem się uda uzyskać więcej komórek. Teraz z nadzieją czekamy na informacje od embriologa :-).
Jasne, rozumiem. A ewentualny świeży transfer wchodzi w grę? Czy z góry zakładacie mrożony za jakiś miesiąc lub dwa? ❤️🤞

Mam nadzieję że Mandarynek da Ci mozliwosc troszke odpocząć i się zregenerować po zabiegu. 🫶 u Ciebie w klinice dają znac z progresu co kilka dni czy dopiero na zakończenie hodowli? :)

Dawaj znać koniecznie, żebyśmy mogły trzymać kciuki 🤞 sierpniowy transfer to majowy bejbik 🤞🥹

Dzięki 🥹 będę dawała znać jak tylko będę znała szczegóły 😊

Kciuki ✊🏻🍀
Jak sobie przypomnę ten stres związany z oczekiwaniem na telefon 😅

Jasne, rozumiem. A ewentualny świeży transfer wchodzi w grę? Czy z góry zakładacie mrożony za jakiś miesiąc lub dwa? ❤️🤞

Mam nadzieję że Mandarynek da Ci mozliwosc troszke odpocząć i się zregenerować po zabiegu. 🫶 u Ciebie w klinice dają znac z progresu co kilka dni czy dopiero na zakończenie hodowli? :)
Nie, u nas w ogóle świeży transfer na pewno nie wchodził w grę także bez pgta transfer może być w następnym cyklu a z pgta pewnie wypadnie wrzesień/październik.

Mandarynek ma od dzisiaj wakacje w żłobku więc ma mi tyyyyyle do powiedzenia i tyyyyyle do zrobienia 😂...
Kciuki ✊🏻🍀
Jak sobie przypomnę ten stres związany z oczekiwaniem na telefon 😅
Dzięki ♥️
Ja pamiętam jak to było poprzednim razem i że to był najgorszy tydzień całej tamtej procedury 🤡... Teraz mam mniej czasu się nad tym zastanawiać i czas szybciej leci z dwulatkiem więc będzie o tyle łatwiej.

u Ciebie w klinice dają znac z progresu co kilka dni czy dopiero na zakończenie hodowli? :)
Na to pytanie nie odpisałam 🙈
W sobotę ma pierwszy raz embriolog dzwonić
Nie dają znać codziennie
U mnie punkcja jutro ! ;)
Mimo dużej ilości to mam sporo dominujących i one wolno sobie rosły 🫣

Piękny wynik!! Jak się czujesz?
O kurczę, to trzymamy jutro kciuki 🤞

Tak jak pisałam czuję się ok ale zaczynam brać Duphaston więc od jutra wpadnę w smutek i melancholię ;-)...

Na to pytanie nie odpisałam 🙈
W sobotę ma pierwszy raz embriolog dzwonić
Nie dają znać codziennie

O kurczę, to trzymamy jutro kciuki 🤞

Tak jak pisałam czuję się ok ale zaczynam brać Duphaston więc od jutra wpadnę w smutek i melancholię ;-)...
Trzymaj mocno😊

Ah też będę brać od soboty duphaston 🫣 też tak na ciebie działa ?😀

reklama
Do góry