reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja również trzymam❤️ który to Twój transfer? U mnie drugi też w 3 dobie trochę mnie martwi że nie próbują trzymać do 5 ale cóż może akurat:)
Pierwszy, więc totalnie nie wiem czego się spodziewać. Choć raczej moje nastawienie nie jest jakieś hurraoptymistyczne.
Może liczą, że zarodek lepiej sobie poradzi po transferze z dalszym rozwojem? Zupełnie nie wiem od czego to zależy, ale trzeba zaufać, że lekarze wiedzą, co robią 😃 U mnie ❄️ z 5 doby (mamy jeszcze w "zapasie" drugi z 6 doby).

trzymam kciuki! to będziemy transferować w ten sam dzień 😊
Ja również trzymam❤️ który to Twój transfer? U mnie drugi też w 3 dobie trochę mnie martwi że nie próbują trzymać do 5 ale cóż może akurat
Pierwszy, więc totalnie nie wiem czego się spodziewać. Choć raczej moje nastawienie nie jest jakieś hurraoptymistyczne.
Może liczą, że zarodek lepiej sobie poradzi po transferze z dalszym rozwojem? Zupełnie nie wiem od czego to zależy, ale trzeba zaufać, że lekarze wiedzą, co robią 😃 U mnie ❄️ z 5 doby (mamy jeszcze w "zapasie" drugi z 6 doby).
trzymam kciuki aby jeden wystarczył a drugi poczeka na rodzeństwo:)❤️

czy któraś z dziewczyn miała podawany zarodek w 3 dobie po zapłodnieniu i się udało?
💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️

Jestem po 11 transferach.
7 transferów z 5 dniowymi zawsze beta 0.
5 transferów z 3 dniowymi.

4 transfer - córka.
8 transfer bliźniaczy beta 0.
10 transfer udany do Ok 6/7 tyg
11 transfer bliźniaczy - jeden syn
13 transfer bliźniaczy - aktualnie 20 tc ciąży bliźniaczej 🥰

U mnie akurat się udaje tylko z 3 dniowymi. Mój dr mówi, że jestem ewenementem 😁

💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️

Jestem po 11 transferach.
7 transferów z 5 dniowymi zawsze beta 0.
5 transferów z 3 dniowymi.

4 transfer - córka.
8 transfer bliźniaczy beta 0.
10 transfer udany do Ok 6/7 tyg
11 transfer bliźniaczy - jeden syn
13 transfer bliźniaczy - aktualnie 20 tc ciąży bliźniaczej 🥰

U mnie akurat się udaje tylko z 3 dniowymi. Mój dr mówi, że jestem ewenementem 😁
Dziękuję dałaś mi nadzieję❤️🥹

reklama
Do góry