reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie 2 testy negatywne, więc beta to pewnie tylko przykra formalność. Czuję się pokonana, naprawdę miałam wrażenie, że zrobiłam wszystko i podskórnie czułam, że się udało. Nie wiem kiedy się pozbieram, świadomość, że został nam tylko jeden gorszy zarodek póki co mnie przytłacza 😔
Strasznie mi przykro. Mało się udzielam, ale Twoja historię śledzę, bo wiem jaką ciężką drogę przeszłaś. Trzymaj się jakoś. Ja po pierwszym transferze się strasznie załamałam, to było aż nie do pomyślenia. 2 miesiące mi zajęło zebranie się, ale się zebrałam i walczę dalej. Daj sobie czas, dużo czasu.

Cześć dziewczyny, u mnie 2 testy negatywne, więc beta to pewnie tylko przykra formalność. Czuję się pokonana, naprawdę miałam wrażenie, że zrobiłam wszystko i podskórnie czułam, że się udało. Nie wiem kiedy się pozbieram, świadomość, że został nam tylko jeden gorszy zarodek póki co mnie przytłacza 😔
Bardzo mi przykro...😓
Czekałam razem z Tobą w nadziei...droga do tego transferu była niezwykle ciężka długa i trudna...
Trzymaj się 🫂
Ten "gorszy" zarodek może dać ciąże.
Daj sobie czas na emocje, ogromnie mi przykro.

Przykro mi bardzo 😥 te emocje po nieudanym transferze są potężne, daj sobie trochę czasu 😥

hej dziewczyny mam już wyniki bety i proga nie wiem co myśleć. Dodam że jestem 11dpt 3 dniowego zarodka🙈

Załączniki

• IMG_3385.png
    IMG_3385.png
    93,6 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_3384.png
    IMG_3384.png
    53,8 KB · Wyświetleń: 50
po histero czułam się dość słabo, miałam temperaturę, wczoraj leciało mi sporo krwi. Dostałam antybiotyk i odpoczywam.
Poczas histero usunęlli mi mięśniaka i znalazł jeszcze jaiegoś schowannego polipa. Czekam na wyniki hist patu i zobaczymy co dalej.
Myślałam, że znowu będziemy tak blisko naszych kroków... ale mój opóźni się o miesiąc. W tym tygodniu liczyłam na histero, ale nie mają anestezjologów, lekarz na urlopie... kazali dzwonić za miesiąc.
Strasznie testują tą naszą cierpliwość... cycki opadają, bo ręce już dawno leżą.

reklama
Do góry