reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mi został jeden zarodek i jedna procedura, a zapewne to, że będę starsza o około rok przy kolejnej stymulacji nie pomaga. Ogólnie na samą myśl przechodzenia tego ponownie mi się robi słabo. Mam nadzieję, że u Ciebie w tych dwóch jest szczęśliwy, a mój, choć "gorszy", okaże się ostatecznie lepszy 😣
Czasem ten zły zarodek moze dac ciążę. Ja mialam na 3 procedury tylko 2 zarodki . I ten słaby co zastanawiałam sie czy w ogole jest sens transferować zaraz kończy 3 lata wiec mam nadzieje ze u Ciebie ten słaby okaże sie szczesliwy:)

Czasem ten zły zarodek moze dac ciążę. Ja mialam na 3 procedury tylko 2 zarodki . I ten słaby co zastanawiałam sie czy w ogole jest sens transferować zaraz kończy 3 lata wiec mam nadzieje ze u Ciebie ten słaby okaże sie szczesliwy:)
Dziękuję, oby tak było. Na razie czuję jakbym znowu wróciła do punktu wyjścia i jestem tym wszystkim zmęczona. ale trzeba iść do przodu.

Hej dziewczyny, nie chcę, żeby było, że znikam bez słowa, ale postanowiłam skasować konto na forum.
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i za każdą walczącą dlaej trzymam kciuki.
Trzymajcie się!
Mam nadzieję, że to nie moja porażka Cię tak dobiła, że musisz skasować konto 😭 Powodzenia i trzymam kciuki, będzie Cię brakowało. Życzę nam, żeby nasze dzieci się spotkały na jakiejś imprezie za 20 lat i sobie ponarzekały, że rodzice im wyrzucają, że tyle się o nich starali, a one takie niewdzięczne 😆

Mam nadzieję, że to nie moja porażka Cię tak dobiła, że musisz skasować konto 😭 Powodzenia i trzymam kciuki, będzie Cię brakowało. Życzę nam, żeby nasze dzieci się spotkały na jakiejś imprezie za 20 lat i sobie ponarzekały, że rodzice im wyrzucają, że tyle się o nich starali, a one takie niewdzięczne 😆
nie, skąd, ja już długo nosiłam się z tym zamiarem. Jestem tu prawie 5 lat, czas najwyższy zamknąć ten rozdział i ruszyć dalej. Wiem, że to tylko forum, ale dla mnie kawał życia i to jest takie symboliczne domknięcie :)

Hej dziewczyny, nie chcę, żeby było, że znikam bez słowa, ale postanowiłam skasować konto na forum.
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i za każdą walczącą dlaej trzymam kciuki.
Trzymajcie się!
Życzę Ci wszystkiego, co najlepsze! Mam nadzieję, że szczęście jeszcze nie raz się do Ciebie uśmiechnie, w takiej czy innej formie. I mam też nadzieję, że jeśli któryś transfer się uda (albo zaskoczy naturalnie, wszak cuda się zdarzają), to wrócisz, żeby się pochwalić, bo jest tu mnóstwo dziewczyn, które czekają na taką wiadomość od Ciebie i nieustannie Ci kibicują!! Czy z kontaktem czy bez, nie jesteś sama ☺️ Trzymaj się ciepło i bądź szczęśliwa 🥰

nie, skąd, ja już długo nosiłam się z tym zamiarem. Jestem tu prawie 5 lat, czas najwyższy zamknąć ten rozdział i ruszyć dalej. Wiem, że to tylko forum, ale dla mnie kawał życia i to jest takie symboliczne domknięcie :)

Życzę Ci by było w końcu po Twojej myśli. Będzie mi Cię brakować 😘

reklama

Przepraszam Panie z wątku, że tak na krzywy ryj tu wchodzę ale z racji tego newsa - wszystkiego dobrego i żebyś miała swoją miłą niespodziankę od losu i nam o tym prędko opowiedziała. 💫

Do góry