reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mam nadzieję, że dobrze zaczynacie wrzesień 🍂 ja po dzisiejszej wizycie mogę donieść, że wracam do gry z ostatnim zarodkiem w kolejnym cyklu, pewnie początkiem października. Głowa niestety już w 4 stymulacji, trochę straciłam nadzieję, że ten transfer ma szansę.
Czasem bywa i tak, że te "spisane na stratę" transfery przynoszą miłą niespodziankę... i tego Ci życzę z całego serca!

Jedynie martwi mnie to, że okres się może opóźnić 🙄 no ale nie będę martwiła się na zapas, nowy miesiąc jest 🤣
Wywal kalendarz i nie myśl o cyklu, bo 🩸 to jest taka podstępna małpa, że jak nie myślisz o niej i nie chcesz żeby się opóźniła, to dokładnie to robi 😁 Będzie dobrze, małymi krokami!

No to kciuki za dzisiaj! Koniecznie daj znać czy masz już wypisana stymulację, jakie leki itp :) niech ten dobry nastrój trwa jaknajdluzej! :)

U mnie super 🥹 wczoraj mąż poczuł pierwszy raz kopnięcie dzidziula. Piękne uczucie 🥹 bardzo bym chciała żebyście wszystkie tego doświadczyły za niedługo 🤞🫶
Ja już po kolejnej wizycie 😬 mam rozpiskę stymulacji, czekam na okres, potem jeszcze na następny i zaczynamy 🫶🏻 czyli gdzieś z początkiem października 🧡 do tego czasu pobierzemy z mężem suple, trochę się jeszcze podreperujemy 😃
ktoś miał podobny lub ten sam zestaw?

Załączniki

• IMG_3255.jpeg
    IMG_3255.jpeg
    809,7 KB · Wyświetleń: 16
Ja już po kolejnej wizycie 😬 mam rozpiskę stymulacji, czekam na okres, potem jeszcze na następny i zaczynamy 🫶🏻 czyli gdzieś z początkiem października 🧡 do tego czasu pobierzemy z mężem suple, trochę się jeszcze podreperujemy 😃
ktoś miał podobny lub ten sam zestaw?
super! Pamiętam ten moment jak dostaliśmy rozpiskę z lekami do stymulacji, ależ to była mieszanka ekscytacji i strachu przed niewiadomą. Ale więcej ekscytacji 🤣 ja akurat miałam menopur i gonal-f. Wiecie już jak podawać zastrzyki? :)

reklama
Do góry