reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

ja widzę ten cień. Jednak nie pomogę bo ani za pierwszym razem, ani teraz nie miałam podawanego nic na pęknięcie. Ostatnio takie zwiastujące ciążę cienie miałam w 4 dniu po transferze (transfer był we wtorek a testowałam już w sobotę) i tym razem nastawiam się tak samo.

Nie sprawdzałaś wcześniej czy zastrzyk się wypłukuje? Wiem, że dziewczyny tak robią
Jesteś już po transferze? ❤️

reklama
Dziewczyny kiedy testujecie po transferach 5 dniowej blastocysty ? Ja mam jakieś dziwne akcje.. jestem 6 dni po transferze i cały czas utrzymuje się cień cienia na testach.. Myśle że jest to ovitrelle które brałam 12 dni temu bo ta kreska wygląda tak samo od niedzieli ..Nie wiem nawet czy to zobaczycie bo jest to dosłownie cień cienia
Ja testowałam od 4dpt, ale nie miałam Ovitrelle. Przy cyklach naturalnych stymulowanych po ovi miałam cień na testach 14 dni po podaniu, w dniu miesiączki ten cień był jeszcze widoczny. Najlepiej będzie sprawdzić betę, wtedy powinno się wyklarować. Powodzenia. 🤞🏻

Robiłam wcześniej,8 dni po podaniu Ovitrelle była widoczna kreska ale od 3 dni jest cały czas taki sam cień cienia i nie znika,najlepsze jest to że robię te testy po pracy z popołudniowego moczu gdzie w ciągu dnia sporo pije,czuje że los sobie ze mnie jaja robi… 12 dni po ovitrelle nie spodziewałam się już nic na tym teście tak szczerze… muszę czekać najwyraźniej jeszcze pare dni albo zniknie całkiem albo pojawi się coś mocniejszego
Mi się ovitrelle zawsze długo utrzymywało i 5-6 dpt miałam taki sam cień, potem dopiero zaczął mi ciemnieć.

Aa i jak robiłam betę i później powtórkę to padłam na zawał, bo beta prawie w ogóle nie urosła przez te 48 h, ale okazało się, że za pierwszym razem wynik był zawyżony przez ovitrelle właśnie.

Ostatnia edycja:
Ja testowałam od 4dpt, ale nie miałam Ovitrelle. Przy cyklach naturalnych stymulowanych po ovi miałam cień na testach 14 dni po podaniu, w dniu miesiączki ten cień był jeszcze widoczny. Najlepiej będzie sprawdzić betę, wtedy powinno się wyklarować. Powodzenia. 🤞🏻
Możliwe że jestem takim samym przypadkiem gdzie się tak długo trzyma 😖 wcześniej przy inseminacji Ovitrelle w 10 dniu nie było,a teraz po transferze jak na złość robi nadzieję 😣

Mi się ovitrelle zawsze długo utrzymywało i 5-6 dpt miałam taki sam cień, potem dopiero zaczął mi ciemnieć.

Aa i jak robiłam betę i później powtórkę to padłam na zawał, bo beta prawie w ogóle nie urosła przez te 48 h, ale okazało się, że za pierwszym razem wynik był zawyżony przez ovitrelle właśnie.
Mam ustaloną betę przez klinikę na 9tego … ale do tego czasu jeśli to ciąża to kreska powinna być już widoczna a jeśli to Ovitrelle to nie będzie już nic,jutro chyba jeszcze kupie testy i zobaczę czy ta kreska będzie ciemniejsza czy całkiem zniknie

Mam ustaloną betę przez klinikę na 9tego … ale do tego czasu jeśli to ciąża to kreska powinna być już widoczna a jeśli to Ovitrelle to nie będzie już nic,jutro chyba jeszcze kupie testy i zobaczę czy ta kreska będzie ciemniejsza czy całkiem zniknie
Większość z nas tutaj miała zalecenia bety z kliniki w późniejszym terminie... 😂

reklama
A macie może zjęcia swoich kresek z 6 albo 7 dnia po transferze ? Próbowałam przewijać na forum wcześniejsze wasze wpisy ale dużo tego i ciężko znaleźć 🫣
Myślę, że nie ma sensu porównywać, bo wystarczy, że czyjaś zaimplantowała się szybciej, czyjaś trochę później i już na tym etapie testy mogą się różnić. ☺️

Do góry