Artemida90
Fanka BB :)
moim zdaniem to już nie zastrzyk i jakby wyraźniejsza ta kreskaPo wyschnięciu całkiem wygląda tak ..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moim zdaniem to już nie zastrzyk i jakby wyraźniejsza ta kreskaPo wyschnięciu całkiem wygląda tak ..
PięknieDzwonił embriolog. Wszystkie trzy zarodki mamy prawidłowe. Mamy aż trzy szanse
. Czekamy na okres
.
9tego dopiero mam betę ustawioną przez klinikęgdybym mogła wcześniej to bym pewnie poszła ale mieszkam za granicą i tu wszystko przez rodzinnego
No ja już nie moge sie doczekać ale wiem, że musze zrobić tą histero. Na pewno wrócę do Was z informacją na początku października jak u mnie sytuacja. Wrzesień mamy ogolnie cały w planach, wyjazdach, imprezachJa za ciebie również
Banach jest spoko , robiła mi pierwsza punkcjetrzymam kciuki za jak najszybsze rozpoczęcie
Tak u mnie i w 1 i w 2 procedurze zapładniali wszystkie , z tego co wiem to lekarz przy wypełnianiu papierów do kwalifikacji uzupełnia czy mają być wszystkie czy tylko 6. Ja się bardzo cieszę że nasz lekarz tak postąpił a nie inaczejjednak wydaje mi się że lepiej zapłodnić wszystkie dojrzałe . Sam mówił że jakość mrożonych komórek spada przy odmrożeniu .
Mi nikt nie robił i lekarz nic na ten temat mi nie wspominałwięc myślę że u nas tego nie ma
chyba że poprosisz?
![]()
Całe to in vitro to jednak jedno wielkie czekanieNo ja już nie moge sie doczekać ale wiem, że musze zrobić tą histero. Na pewno wrócę do Was z informacją na początku października jak u mnie sytuacja. Wrzesień mamy ogolnie cały w planach, wyjazdach, imprezachlicze zatem ze szybciutko zleci
![]()
te testy pokazują ciążę tak jakby od owulacji - czyli musisz doliczyć 2tyg do 1dc. Czyli pokazuje że jesteś ok 4tyg ciąży. Czyli początek. To czy biochem czy resztki to zakończysz późniejNie wiem czy nie wyłapałam biochema… minęło 14 dni od ovitrelle,robiłam test ciążowy cyfrowy i pokazuje ciąża 1-2 tydz,rano robiłam testy paskowe zwykłe i praktycznie ledwo co cień było na nim widać o wiele mniej niż wczoraj .. teraz pytanie czy Biochem czy może ovitrelle jeszcze jest wykrywalny ? Chyba zadzwonię do lekarza i umowie się na krew szybciej niż tego 9 tego bo zwariuje
Niezły czeski filmte testy pokazują ciążę tak jakby od owulacji - czyli musisz doliczyć 2tyg do 1dc. Czyli pokazuje że jesteś ok 4tyg ciąży. Czyli początek. To czy biochem czy resztki to zakończysz później
ten cyfrowy jest raczej mocno czułym testem, musisz czekać. Dlatego ja po tych wszystkich transferach robiłam test w 10dpt żeby było jasne. Ale mi się wydaje że to idzie w dobrą stronęNiezły czeski film… myślałam że do tego czasu wszystko już będzie jasne po testach ciążowych a tu taki Meksyk się zrobił że jedne praktycznie negatywne a drugie pokazują ciąże
Teraz mam taką nauczkę że jeśli będę musiała mieć kolejny transfer to testu już chyba nie ruszę i tylko betaten cyfrowy jest raczej mocno czułym testem, musisz czekać. Dlatego ja po tych wszystkich transferach robiłam test w 10dpt żeby było jasne. Ale mi się wydaje że to idzie w dobrą stronę