reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja za ciebie również :)
Banach jest spoko , robiła mi pierwsza punkcje :) trzymam kciuki za jak najszybsze rozpoczęcie :)
Tak u mnie i w 1 i w 2 procedurze zapładniali wszystkie , z tego co wiem to lekarz przy wypełnianiu papierów do kwalifikacji uzupełnia czy mają być wszystkie czy tylko 6. Ja się bardzo cieszę że nasz lekarz tak postąpił a nie inaczej :) jednak wydaje mi się że lepiej zapłodnić wszystkie dojrzałe . Sam mówił że jakość mrożonych komórek spada przy odmrożeniu .

Mi nikt nie robił i lekarz nic na ten temat mi nie wspominał :) więc myślę że u nas tego nie ma :) chyba że poprosisz?🫣
No ja już nie moge sie doczekać ale wiem, że musze zrobić tą histero. Na pewno wrócę do Was z informacją na początku października jak u mnie sytuacja. Wrzesień mamy ogolnie cały w planach, wyjazdach, imprezach 😅 licze zatem ze szybciutko zleci 😜

No ja już nie moge sie doczekać ale wiem, że musze zrobić tą histero. Na pewno wrócę do Was z informacją na początku października jak u mnie sytuacja. Wrzesień mamy ogolnie cały w planach, wyjazdach, imprezach 😅 licze zatem ze szybciutko zleci 😜
Całe to in vitro to jednak jedno wielkie czekanie 🫣🫣🫣 a ja z tych niecierpliwych 🤣
Jak masz dużo planów to szybko zleci! Ja mam tak samo 🥹 czekam na okres i szykuje się do 2 transferu 😍 wstępnie 1 października będzie

Nie wiem czy nie wyłapałam biochema… minęło 14 dni od ovitrelle,robiłam test ciążowy cyfrowy i pokazuje ciąża 1-2 tydz,rano robiłam testy paskowe zwykłe i praktycznie ledwo co cień było na nim widać o wiele mniej niż wczoraj .. teraz pytanie czy Biochem czy może ovitrelle jeszcze jest wykrywalny ? Chyba zadzwonię do lekarza i umowie się na krew szybciej niż tego 9 tego bo zwariuje

Załączniki

• IMG_1588.jpeg
    IMG_1588.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 69
Nie wiem czy nie wyłapałam biochema… minęło 14 dni od ovitrelle,robiłam test ciążowy cyfrowy i pokazuje ciąża 1-2 tydz,rano robiłam testy paskowe zwykłe i praktycznie ledwo co cień było na nim widać o wiele mniej niż wczoraj .. teraz pytanie czy Biochem czy może ovitrelle jeszcze jest wykrywalny ? Chyba zadzwonię do lekarza i umowie się na krew szybciej niż tego 9 tego bo zwariuje
te testy pokazują ciążę tak jakby od owulacji - czyli musisz doliczyć 2tyg do 1dc. Czyli pokazuje że jesteś ok 4tyg ciąży. Czyli początek. To czy biochem czy resztki to zakończysz później

te testy pokazują ciążę tak jakby od owulacji - czyli musisz doliczyć 2tyg do 1dc. Czyli pokazuje że jesteś ok 4tyg ciąży. Czyli początek. To czy biochem czy resztki to zakończysz później
Niezły czeski film 🫣 … myślałam że do tego czasu wszystko już będzie jasne po testach ciążowych a tu taki Meksyk się zrobił że jedne praktycznie negatywne a drugie pokazują ciąże

Niezły czeski film 🫣 … myślałam że do tego czasu wszystko już będzie jasne po testach ciążowych a tu taki Meksyk się zrobił że jedne praktycznie negatywne a drugie pokazują ciąże
ten cyfrowy jest raczej mocno czułym testem, musisz czekać. Dlatego ja po tych wszystkich transferach robiłam test w 10dpt żeby było jasne. Ale mi się wydaje że to idzie w dobrą stronę

reklama
ten cyfrowy jest raczej mocno czułym testem, musisz czekać. Dlatego ja po tych wszystkich transferach robiłam test w 10dpt żeby było jasne. Ale mi się wydaje że to idzie w dobrą stronę
Teraz mam taką nauczkę że jeśli będę musiała mieć kolejny transfer to testu już chyba nie ruszę i tylko beta

Do góry