Artemida90
Fanka BB :)
no ja z kolei nie mogłam zrobić ani jednej bhcg z krwi. Tylko test w 14dpt był decydujący. Jakie państwo jesteś?Teraz mam taką nauczkę że jeśli będę musiała mieć kolejny transfer to testu już chyba nie ruszę i tylko beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja z kolei nie mogłam zrobić ani jednej bhcg z krwi. Tylko test w 14dpt był decydujący. Jakie państwo jesteś?Teraz mam taką nauczkę że jeśli będę musiała mieć kolejny transfer to testu już chyba nie ruszę i tylko beta
Mieszkam w Danii a ty?no ja z kolei nie mogłam zrobić ani jednej bhcg z krwi. Tylko test w 14dpt był decydujący. Jakie państwo jesteś?
Holandia i też tutaj robiłam in vitro - mam już synka z in vitro z 2020 roku i teraz czekamy na kolejnego synka z czwartego transferuMieszkam w Danii a ty?
Super gratulacje dla wasHolandia i też tutaj robiłam in vitro - mam już synka z in vitro z 2020 roku i teraz czekamy na kolejnego synka z czwartego transferu
Myślę że najlepiej poczekać kilka dni i dopiero zrobić. Takie robienie po 3 testy dziennie to zadręczanie samej siebie i niczemu dobremu nie służy. Jeśli ma być ciąża to będzie, wiem że jak człowiekowi tak bardzo zależy to nie może wytrzymać i ciągle o tym myśli i chce sprawdzać. Ale to naprawdę nie pomaga. Tutaj wygląda że coś się dzieje ale na spokojnieZobaczcie na to … wczoraj robiłam rano test wyglądał jak na 1 kompletnie prawie nic nie było potem popołudniu wczoraj pojechałam po cyfrowy pokazał mi ciąża 1-2 .. byłam pewna że to ovitrelle wykrył,dziś przypadkiem znalazłam test ciążowy ostatni jaki mam i go zrobiłam nie z pierwszego moczu i po kawie i tu takie kreski … Cała się trzęsę dosłownie jak galareta
Tak masz racje,myśle że to duży błąd że robiłam testy od 8 dnia po ovitrelle za dużo stresu,gdybym mogła cofnąć czas na pewno bym tego nie robiła więcejMyślę że najlepiej poczekać kilka dni i dopiero zrobić. Takie robienie po 3 testy dziennie to zadręczanie samej siebie i niczemu dobremu nie służy. Jeśli ma być ciąża to będzie, wiem że jak człowiekowi tak bardzo zależy to nie może wytrzymać i ciągle o tym myśli i chce sprawdzać. Ale to naprawdę nie pomaga. Tutaj wygląda że coś się dzieje ale na spokojnie
Ja miałam najlepiej bo zupełnie nie spodziewałam się ciąży i zrobiłam test tydzień po terminie miesiączki i krecha była ciemniejsza od tej testowej.
Pamiętaj też że każdy test ma inną czułość. Ja robiłam testy w 10dpt i każdy wyglądał inaczej mimo że zrobiony z jednego moczu - zawsze robię do kubeczka na mocz i z niego kilka testów sprawdzamZobaczcie na to … wczoraj robiłam rano test wyglądał jak na 1 kompletnie prawie nic nie było potem popołudniu wczoraj pojechałam po cyfrowy pokazał mi ciąża 1-2 .. byłam pewna że to ovitrelle wykrył,dziś przypadkiem znalazłam test ciążowy ostatni jaki mam i go zrobiłam nie z pierwszego moczu i po kawie i tu takie kreski … Cała się trzęsę dosłownie jak galareta