reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny mam pytanko 🤣
Dzisiaj mam ostatnią dawkę antybiotyku ale został mi jeszcze metronizadol może na 3 dni myślicie żeby dokończyć branie tych tabletek czy tak jak lekarz zalecił skończyć po tych 10 dniach??

reklama
Dziewczyny, jak się czułyście po histero? Na drugi dzień już było normalnie?
Na wyniki długo czekałyście?

Czy po histero miałyście wizytę i lekarz coś skomentował?
U mnie lekki bol brzucha i plamienie przez 2 dni, poza tym wszystko było ok, nawet tego samego dnia . Na wyniki czekałam przy pierwszej histero z biopsją ok. 2 tygodnie (tylko cd138), a przy drugiej 5 tygodni (cd 56 i 138) . W obu przypadkach miałam później wizytę, pierwszy raz prywatnie bo jeszcze nie robiliśmy ivf, a w drugim przy okazji przygotowania do transferu. Za pierwszym razem mialam wynik na granicy normy i dostałam antybiotyk na 2 tygodnie. Za drugim razem wyszły mi jakieś nieliczne komórki ale lekarz uznał, że wynik mieści się w normie. Ja ogólnie nic nie rozumiałam z tego opisu wyniku, bo za każdym razem to były inne wartości 😅 pewnie zależy od labu

Do góry