reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Fizycznie już dobrze, brzuch w dalszym ciągu nie boli, przestałam też czuć jajniki. Na ten moment nie była potrzebna ani jedna tabletka przeciwbólowa 😌 psychicznie gorzej… ta wiadomość nas dobiła 😔😔😔
Ale to Wasza pierwsza procedura więc ciężko było przewidzieć jak zareagujesz na leki i ile uzyskacie komórek. To niestety taki ryzyk fizyk. Tym bardziej jeśli dochodzi u Was czynnik męski.

Tylko jeden słodziak wystarczy, żeby dać ciążę i póki co tego się trzymajmy 🤞.

A jeśli będzie potrzebna kolejna procedura to na pewno lekarz będzie musiał wyciągnąć z tej wnioski.

Fizycznie już dobrze, brzuch w dalszym ciągu nie boli, przestałam też czuć jajniki. Na ten moment nie była potrzebna ani jedna tabletka przeciwbólowa 😌 psychicznie gorzej… ta wiadomość nas dobiła 😔😔😔
Rozumiem samopoczucie, bo też tam byłam 🫂 ale pierwsza procedura to jest loteria, bo jeszcze nie wiadomo jak organizm zareaguje. Ważne żeby lekarz potrafil wyciągać wnioski, chociaż liczę na to, że nie będzie to potrzebne i ten jeden zarodek będzie dla Was szczęśliwy 🤞❤️

Ale to Wasza pierwsza procedura więc ciężko było przewidzieć jak zareagujesz na leki i ile uzyskacie komórek. To niestety taki ryzyk fizyk. Tym bardziej jeśli dochodzi u Was czynnik męski.

Tylko jeden słodziak wystarczy, żeby dać ciążę i póki co tego się trzymajmy 🤞.

A jeśli będzie potrzebna kolejna procedura to na pewno lekarz będzie musiał wyciągnąć z tej wnioski.
No właśnie dostałam tylko taką ogólną informacje, że jeden zarodek itp, a ja nie spytałam też, czy moje komórki nie nadawały się do zapłodnienia, czy był problem z wyborem odpowiedniego plemnika 🙈

Dziękuję za dobre słowa 🫶🏻 tyle osób, które wiedzą trzyma za nas kciuki, że ten jeden jedyny chciałabym, żeby się uchował 🥹 plus taki, że jak przerwą hodowlę, to zadzwonią, a my nie będziemy w zawieszeniu, tylko będziemy coś wiedzieć 😔

reklama
Do góry