reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Cześć,
Już mam wyniki bety
8dpt beta 88
10dpt beta 230 ❤

Super się cieszę że rośnie

Tylko TSH mi tragicznie wzrosło z 0,9 na 9,15 w ciągu 3 tygodni, od razu napislam do Endo, ale jak nie będzie odpowiedzi to zwiększę odrobinę i powtórzę badania (nie mam tarczycy) przy poprzednich transferach też wzrastało ale nigdy aż tak.

reklama
Cześć,
Już mam wyniki bety
8dpt beta 88
10dpt beta 230 ❤

Super się cieszę że rośnie

Tylko TSH mi tragicznie wzrosło z 0,9 na 9,15 w ciągu 3 tygodni, od razu napislam do Endo, ale jak nie będzie odpowiedzi to zwiększę odrobinę i powtórzę badania (nie mam tarczycy) przy poprzednich transferach też wzrastało ale nigdy aż tak.
Pięknie beta przyrasta 🤞 na kiedy masz pierwsze USG?

Z tym tsh to rzeczywiście bardzo Ci wybiło. U mnie skoczyło do 3 maksymalnie i kilkakrotnie miałam podwyższaną dawkę w ciąży. Jaką masz teraz dawke?

Pięknie beta przyrasta 🤞 na kiedy masz pierwsze USG?

Z tym tsh to rzeczywiście bardzo Ci wybiło. U mnie skoczyło do 3 maksymalnie i kilkakrotnie miałam podwyższaną dawkę w ciąży. Jaką masz teraz dawke?
Ja jestem po usunięciu tarczycy, normalnie przyjmowałam Letroxu 100/125 na zmianę.

Ale przygotowując się do transferu zwiększyłam codziennie 125 (na podstawie wcześniejszych wzrostów po transferze) jak widać nadal za mało. Zwiększę do 175 aż do odpowiedzi endokrynologa, bo jak nic nie zrobię przez te parę dni to kiepsko widzę.
🤓
Ginekolog myślał że jak nie mam tarczycy będzie bardziej stabilnie 😂

Dziewczyny a ile dni po zastrzyku z ovitrall sie robilo transfer bo ja juz nie pamiętam a zastanawiam sie czy nie za późno będę mieć. Zastrzyk mialam 29.12 o godz 20.00 a transfer 05.01 o godz 12

Dziewczyny a ile dni po zastrzyku z ovitrall sie robilo transfer bo ja juz nie pamiętam a zastanawiam sie czy nie za późno będę mieć. Zastrzyk mialam 29.12 o godz 20.00 a transfer 05.01 o godz 12
Przy podaniu ovitrelle transfer jest 7 dni później (zakładając że podajecie blastocystę). Więc idealnie :)

reklama
Do góry