Crazylalafresh
Fanka BB :)
Wiem, martwię się że to od razu po transferze, że się nie zagnieździ kropeczkaMoże się po prostu przeziębiłaś, to, że był tarnsfer nie znaczy, ze wszystkie objawy są związane tylko z nim![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, martwię się że to od razu po transferze, że się nie zagnieździ kropeczkaMoże się po prostu przeziębiłaś, to, że był tarnsfer nie znaczy, ze wszystkie objawy są związane tylko z nim![]()
OooHej, dziękuję za pamięćtak, jest jeden zarodek…
Ja jestem załamana… myślałam że będą chociaż dwa… tak będzie FET w marcu… już się nastawiam na kolejną stymulację ale chyba tym razem zrobimy to już nie w Polsce… stymulacja i punkcja mnie wykończyły, nie mam już siły jeździć do PolskiOoooby to był ten jeden jedyny!
Jak się czujesz z tą wiadomością? Planujecie FET w kolejnym cyklu?
Może ten jeden okaże się szczęśliwymJa jestem załamana… myślałam że będą chociaż dwa… tak będzie FET w marcu… już się nastawiam na kolejną stymulację ale chyba tym razem zrobimy to już nie w Polsce… stymulacja i punkcja mnie wykończyły, nie mam już siły jeździć do Polski
A skąd pomysł L4 na ten okres? Raczej nie sądzę, żeby wystawiali L4 na tak długi czas. Moja prowadząca sugerowała L4 wtedy, kiedy uważała, że to konieczne, ale przy okazji sztucznej menopauzy nie było ono potrzebne w ogóle.Dziewczyny, orientujecie się jak wygląda temat L4 przy sztucznej menopauzie? Wiem, że raczej nie ma problemów ze zwolnieniem w przypadku stymulacji, transferu, ale jakie jest podejście w przypadku miesiąca, trzech sztucznej menopauzy?
A na prawdziwą menopauzę dadzą?A skąd pomysł L4 na ten okres? Raczej nie sądzę, żeby wystawiali L4 na tak długi czas. Moja prowadząca sugerowała L4 wtedy, kiedy uważała, że to konieczne, ale przy okazji sztucznej menopauzy nie było ono potrzebne w ogóle.