Crazylalafresh
Fanka BB :)
Dziewczyny albo mnie oczy mylą albo mam cień cienia cienia na teście (dzisiaj 4dpt ) mąż oczywiście nic nie widzi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dawaj pod oko komisjiDziewczyny albo mnie oczy mylą albo mam cień cienia cienia na teście (dzisiaj 4dpt ) mąż oczywiście nic nie widzi![]()
Nie trzebaDobra nie wiem czy się liczy ale jak wzięłam to pierwsze zdjęcie pobawiłam się kontrastem i cieniem to widzę kreskęnie wiem czy chcesz żebym wrzuciła przerobione przyciemnione zdjęcie?
Ja jak przybliżę to widzę ale nie wiem czy to testowa czy nie . 4dpt nie musi wcale nic być jeszcze widać. Mocno trzymam kciuki, żeby jutro tą kreseczkę mąż już dostrzegłAle chyba na zdjęciu nie widać... A drugie zdjęciu to już po czasie ale bardziej widać (tak wiem po czasie się nie odczytuje )...
Nie trzebaale raczej się liczy, po czasie w ulotce jak trochę ściemniał to mąż też widział, a pinki mnie nigdy nie kłamały i po czasie nigdy nic nie pokazywały
![]()
Z rana robiłam inny i też coś niby widziałam ale myślę że chyba zwidy a teraz o 18.30 robiłam ten i też wyszła i to ciemniejszaa to z porannych siuśków? Koniecznie chce jutro rano zobaczyć drugi test z dwoma kreskami!
Ale chyba na zdjęciu nie widać... A drugie zdjęciu to już po czasie ale bardziej widać (tak wiem po czasie się nie odczytuje )...