Bardzo mi przykro;( ale jak pisałaś masz super podejście wiec liczę ze z zastrzykami sie udatak jak mówiłam, beta 2,3.... nie udało się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykro;( ale jak pisałaś masz super podejście wiec liczę ze z zastrzykami sie udatak jak mówiłam, beta 2,3.... nie udało się
nie zawieszam broni, Walczę dalej do póki mam siłę i środki na to.Przykro mi, ale nastawiaj się jak wcześniej, nie poddawaj się![]()
Ja właśnie na badanie przelałam 10k i jestem gola i wesolanie zawieszam broni, Walczę dalej do póki mam siłę i środki na to.
wiem coś o tym... ją się szykuje na łódź też okolo 10 k... eh...Ja właśnie na badanie przelałam 10k i jestem gola i wesola
dobrze, że procedura jest refundowana....
28 następna wizytaKiedy najbliższą wizyta?? Zaraz dopisze do kalendarza![]()
cześć!Cześć,
dawno mnie tu nie było, nie wiem czy ktokolwiek jeszcze mnie pamiętanie chcę wchodzić na ten moment w szczegóły co u mnie. Mam tylko jedno pytanie, zwłaszcza do starych wyjadaczek (jeżeli jeszcze śledzą wątek) - czy natknęłyście się na jakieś opinie, że transfer na naturalnym cyklu jest mniej lub bardziej skuteczny niż na sztucznym?
Tak, ale nie oficjalnie tylko moj lekarz mi cos takiego powiedział 4 lata temu przy staraniu o 1 dziecko. Ze on preferuje sztucznyCześć,
dawno mnie tu nie było, nie wiem czy ktokolwiek jeszcze mnie pamiętanie chcę wchodzić na ten moment w szczegóły co u mnie. Mam tylko jedno pytanie, zwłaszcza do starych wyjadaczek (jeżeli jeszcze śledzą wątek) - czy natknęłyście się na jakieś opinie, że transfer na naturalnym cyklu jest mniej lub bardziej skuteczny niż na sztucznym?
Że jako bardziej skuteczny?Tak, ale nie oficjalnie tylko moj lekarz mi cos takiego powiedział 4 lata temu przy staraniu o 1 dziecko. Ze on preferuje sztuczny
U mnie 2 transfery na sztucznych się nie udały. Dlatego zbieram sobie różne dane, co z nich będę miała - sama nie wiemcześć!
na opinie trafiłam różne, najczęściej na takie, że na naturalnym jest skuteczniejszy.
Z tym, że ja miałam 3 transfery na naturalnym nieudane, a jeden jedyny na sztucznym i udany. Także moja opinia jest innaacz wiaodmo, może to u mnie był akurat przypadek.
Jak masz ochotę daj znać co u Ciebie, nawet na priv, bardzo mocno Ci kibicuję![]()