• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Cześć🙂Możecie napisać jak wygląda transfer zarodka po przerwie na cyklu naturalnym ?wcześniejsze miałam po punkcji to wiem jak to wygląda😉ile wizyt w cyklu i mniej więcej kiedy jest transfer?
Miałam kriotransfer na cyklu naturalnym ze wspomagaczem. Ilość wizyt zależy od tego kiedy uda się "wyłapać" dzień owulacji. U mnie były to 3 wizyty. Transfer zarodka 5-dniowego jest 5 dni po owulacji.

reklama
Hej. Dzisiaj miałam transfer, teraz chyba zeszły emocje bo strasznie rozbolała mnie głowa. Myślicie że Apap mogę wziąć? A drugie pytanie zauważyłam teraz leciutkie plamienie, zakładam że to wyniki samej procedury ale czy wam się też to zdarzyło w dniu transferu?
Ja nie miałam żadnych plamien, ale po transferze podobno może się tak zdarzyć.
Jesli chodzi o ból głowy, to nie wiem jak jest w dniu transferu czy bezpośrednio po nim, ale ja jakiś czas po transferze miałam kilka silnych ataków migreny i podobno można tylko Tylko paracetamol.
btw. trzymam mocno kciuki za powodzenie i żeby wygodnie się rozgościł na te, podobno, nudne miesiące.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry