czemu tak twierdziszdzisiaj mam konsultacje, więc pewnie coś zadecyduje, ale nie nastawiam się na nic słabo to wygląda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czemu tak twierdziszdzisiaj mam konsultacje, więc pewnie coś zadecyduje, ale nie nastawiam się na nic słabo to wygląda
jak tak patrzę na grupie wyniki dziewczyn to są o wiele wyższe, jeszcze ten niski progesteron od razu mam odczucie, że się wszystko spieprzy i bd ciąża biochemiczna..czemu tak twierdzisz
Nie patrz na innych.jak tak patrzę na grupie wyniki dziewczyn to są o wiele wyższe, jeszcze ten niski progesteron od razu mam odczucie, że się wszystko spieprzy i bd ciąża biochemiczna..
Nie stresuj się, beta jest dobra, ważny jest przyrostjak tak patrzę na grupie wyniki dziewczyn to są o wiele wyższe, jeszcze ten niski progesteron od razu mam odczucie, że się wszystko spieprzy i bd ciąża biochemiczna..
strasznie mi przykroJa dziś też robiłam bete i wynik to 0,7 więc odstawiam leki![]()
już to trochę przetrawiłamstrasznie mi przykro![]()
a macie jeszcze jakieś zarodki?już to trochę przetrawiłampierwszy transfer się udał i mam syna i myślałam że kolejny też będzie happy endem eh
jeszcze jeden została macie jeszcze jakieś zarodki?
no to jeszcze jedna szansa... oby się udała.jeszcze jeden został