• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

hej, chyba Cię ściącgnęłam myślami bo myślałam dziś o Tobie i chciałam Cię wywołać :D
Cieszę się, że masz kwalifikację, niech się skończy już to badziewie i dla nas...
Oo dzięki kochana 😁 jestem, jestem i bez brzucha stąd nie wychodzę!

Pamiętam jak dołączyłam na staraczki 2022... Aż ciężko uwierzyć. Bij tam dzielnie te zastrzyki, bo mamusie czekają 😎

Myślę, że u nas kwalifikacja to formalność. Mam tylko nadzieję, że lekarz nie będzie cisnął o IUI.
Nie mamy też genetycznych, będziemy robić w przyszłym tygodniu. Bo oczywiście przez to, że Was nie śledziłam, to pominęłam fakt, że rzut kamieniem ode mnie można zrobić na NFZ!

reklama
Oo dzięki kochana 😁 jestem, jestem i bez brzucha stąd nie wychodzę!

Pamiętam jak dołączyłam na staraczki 2022... Aż ciężko uwierzyć. Bij tam dzielnie te zastrzyki, bo mamusie czekają 😎

Myślę, że u nas kwalifikacja to formalność. Mam tylko nadzieję, że lekarz nie będzie cisnął o IUI.
Nie mamy też genetycznych, będziemy robić w przyszłym tygodniu. Bo oczywiście przez to, że Was nie śledziłam, to pominęłam fakt, że rzut kamieniem ode mnie można zrobić na NFZ!
A już sie skończyła ta akcja?
Ja dzielnie sie kłuje i ładnie hoduje 😁

macie refundację i embryoglu? podobno wycofali z programu dofinansowanie embryoglu i jakby to było dla mnie akceptowalne, bo to ich decyzja, ale najgorsze, że nie można sobie zapłacić żeby wziąć to za swoje pieniądze jak się jest w programie, przynajmniej u mnie tak było, u Was też?
U mnie nie ma problemu żeby dopłacać do dodatkowych "opcji" procedury

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry