U
użytkowniczka 212
Gość
Ej a jak mam teraz estradiol 147 to co to znaczy? Dobrze czy źle?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak właśnie może działac progesteron podwyższonyJeny nie wiem czy to ten duphaston z cyclogestem połączony czy co, ale aktualnie się czuję gorzej niż podczas stymulacjijestem padnięta, boli mnie głowa, brak apetytu i jeszcze właśnie problemy jelitowe się zaczynają
![]()
Najważniejszy jest wynik kilka dni przed punkcja, teraz wydaje się, że wskazuje jeszcze, że komórki nie są dojrzałe i muszą podrosnąć, ja 10 dc miałam koło 2500 estradiolEj a jak mam teraz estradiol 147 to co to znaczy? Dobrze czy źle?
Zaklada sie ze jedna dojrzała komórka wydziela około 200 jednostek estradiolu. Na razie komóreczki zaczynają rosnąć, więc ten poziom będzie niski. Z każdą wizytą powinnaś widzieć wzrost wysokości estradioluEj a jak mam teraz estradiol 147 to co to znaczy? Dobrze czy źle?
OjejJeny nie wiem czy to ten duphaston z cyclogestem połączony czy co, ale aktualnie się czuję gorzej niż podczas stymulacjijestem padnięta, boli mnie głowa, brak apetytu i jeszcze właśnie problemy jelitowe się zaczynają
![]()
Cześć dziewczyny, troszkę Was podczytywałam wcześniej i dołączam. Zakwalifikowaliśmy się do programu. Mam rozpisaną stymulację i czekam na @![]()
Moim rodzicom nie, braciom i rodzinie męża tak@LadyCaro powiedzieliście rodzinie że podchodzicie do ivf?![]()