Lea2022
Moderator
Super, że wszystkie takie równeU mnie dalej 14 pęcherzyków, rosną, mają od 13 do 15mm. Punkcja w poniedziałek. Ostatnia kontrola w piątek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że wszystkie takie równeU mnie dalej 14 pęcherzyków, rosną, mają od 13 do 15mm. Punkcja w poniedziałek. Ostatnia kontrola w piątek.
Czuję, ale nie dokuczliwie. Po prostu tak jakby mi się owulka zbliżała. Ale ogólnie bardzo ok.Ewidentnie! A jak się dzisiaj czujesz - mocniej czujesz jajniki, czy jest stabilnie - jak wczoraj?
Oby ten stan utrzymał się aż do punkcji!Czuję, ale nie dokuczliwie. Po prostu tak jakby mi się owulka zbliżała. Ale ogólnie bardzo ok.
Właśnie też zrobiłam na surowym buraku i też mi smakuje!Ej mega dobry ten koktajl![]()
na 11:30@amusedxxx mąż mi naważył koktela, Twoje zdrówko! Na która jedziesz do kliniki? Trzymamy kciuki mocno!
U mnie tak, tylko w niedzielę nieA jak z Waszego doświadczenia? Robią transfery w sobotę?
To już zaraz! Powodzenia!na 11:30![]()