Deess.
Fanka BB :)
a jaki bierzesz progesteron ? Jeśli dopochwowo to śmiało sobie zwiększ dawkę ja tak robiłam oczywiście poinformowałam lekarza . Ale ważne żeby prog utrzymywał się na początku minimum 20Beta 36,30 ale progesteron niski 10,60![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jaki bierzesz progesteron ? Jeśli dopochwowo to śmiało sobie zwiększ dawkę ja tak robiłam oczywiście poinformowałam lekarza . Ale ważne żeby prog utrzymywał się na początku minimum 20Beta 36,30 ale progesteron niski 10,60![]()
Ale też nie wiadomo, bo może lekarz będzie chciał dołożyć inną formęOd razu bym podwoiła cyclogest nie czekała do jutra
Super wiadomość, gratulacjeMamy serduszko![]()
Owszem, z tym że do jutra to prog może spadać dalej (bądź utrzymywać się nisko co raczej jest niekorzystne dla kropka).Ale też nie wiadomo, bo może lekarz będzie chciał dołożyć inną formę
Biorę 2xcyclogest i 3x1 duphastona jaki bierzesz progesteron ? Jeśli dopochwowo to śmiało sobie zwiększ dawkę ja tak robiłam oczywiście poinformowałam lekarza . Ale ważne żeby prog utrzymywał się na początku minimum 20
To tak całkiem niewiele jak na sztuczny cykl. Bo Ty na sztucznym jesteś, prawda?Biorę 2xcyclogest i 3x1 duphaston![]()
tak dokładnieTo tak całkiem niewiele jak na sztuczny cykl. Bo Ty na sztucznym jesteś, prawda?
Ano to jest dość problematyczneNo dobra to doraźnie wezmę podwójną dawkę dowcipnie na noc. Ale wytłumaczcie mi jak to jest. Skoro duphaston nie wychodzi we krwi, to skąd wiedzieć że podnosi poziom proga?![]()
Taak 10mg… to nie ogarniam czemu u mnie w klinice zalecają takie małe dawkiAno to jest dość problematyczne
Ale on generalnie ma i stosunkowo słabą przyswajalność i małe dawki. Tam jest zdaje się 10mg w tabletce? Ja mam 4x besins, gdzie w jednej masz 200… a przyswaja się znacznie lepiej (cyclogest mam jak Ty i jeszcze zastrzyki do tego)