Aileen31
Fanka BB :)
Wiadomo, że ciężko się dobrze nastawić, ale wszystkie tu zaciskamy KciukasyTym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwańchyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomo, że ciężko się dobrze nastawić, ale wszystkie tu zaciskamy KciukasyTym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwańchyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
Ja byłam dwa razy. Stymulacja rozpoczęta 2dc, pierwszy monitoring 7dc, drugi monitoring 10 dc, punkcja 12 dcIle razy podczas stymulacji byłyście na monitoringu i w których dc?
W 10 dpt miałam 346.3, ale najważniejsze jest żeby beta rosłaJakie miałyście dziewczyny wyniki bety w 9dpt?
Ja miałam 194.5, ale to nie ma znaczenia. Ważny jest przyrostJakie miałyście dziewczyny wyniki bety w 9dpt?
A jak się wgl czujesz podczas stymulacji?W 15 dc.
trzymam kciukiTym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwańchyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
Mi 10-14 dni po becie w kliniceCzekam na telefon od lekarza. Ma powiedzieć co z lekami i kiedy mam się pokazać. Jak było u was ? Ile dpt kazali wam podjechać na USG ?