Lea2022
Moderator
To pytanie tylko czy można zacząć tę stymulację później niż miesiąc od wizytyja nie chce podchodzić do procedury z polipem. Zastanawiałam się nad tym, czy jest sens przekładać wizytę kwalifikacyjną czy nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To pytanie tylko czy można zacząć tę stymulację później niż miesiąc od wizytyja nie chce podchodzić do procedury z polipem. Zastanawiałam się nad tym, czy jest sens przekładać wizytę kwalifikacyjną czy nie.
no tylko z samego rana i ja nie mam jak wrócić do domuMoże da się z samego rana, a któraś wizyta jeszcze w sobotę i jakoś pójdzie![]()
To chyba prędzej zdalnie z Warszawy ma sens... Ale też pewnie nie ma co zakładać, bo jeszcze w sumie nic nie wiadomono tylko z samego rana i ja nie mam jak wrócić do domubo mąż zostaje w pracy w Warszawie. Więc ewentualnie mogę busem, co się wiążę z tym, że zacznę pracę o 11. I to zdalnie.
Serio, u mnie to jest bardzo karkołomne logistycznie, ale nie będę się marwtić na zapas.
no już kiedyś tak robiłam, że pracowałam zdalnie z Wawy od brata, ale wtedy nie miał w domu niemowlakaTo chyba prędzej zdalnie z Warszawy ma sens... Ale też pewnie nie ma co zakładać, bo jeszcze w sumie nic nie wiadomo
Eeeee, to już najmniejszy problemno już kiedyś tak robiłam, że pracowałam zdalnie z Wawy od brata, ale wtedy nie miał w domu niemowlaka![]()
SuperWłaśnie wszystkie ze względu na wyniki badań. Nie spodziewałam się tego kompletnie. Nie mogę się doczekać wieści czy cokolwiek się udało zapłodnić, bo liczy się jakość a nie ilość![]()
Powodzenia!Aktualizując mój status - dzisiaj ostatnia dawka leków, a w czwartek wizyta z rozpisaniem stymulacji!Trzymajcie kciuki, żeby nic dziwnego się w międzyczasie nie wydarzyło
![]()
O to wizytę z rozpisanie leków mamy w ten sam dzieńAktualizując mój status - dzisiaj ostatnia dawka leków, a w czwartek wizyta z rozpisaniem stymulacji!Trzymajcie kciuki, żeby nic dziwnego się w międzyczasie nie wydarzyło
![]()
Mam tutaj taką znajomą, która pracuje generalnie tylko zdalnie. Ale nigdy z domuno już kiedyś tak robiłam, że pracowałam zdalnie z Wawy od brata, ale wtedy nie miał w domu niemowlaka![]()