reklama
Pewnie, że tak , jesli tylko twoj lekarz zadecyduje ze estrofem to dobry pomyslJa dziś 6.6 pytałam czy mam na to wpływ to powiedział mi że niejest szansa że może mi zapisać te leki w piątek jeśli transfer miałby być w środę?
Ja zazwyczaj miałam endometrium na poziomie 7 mm, wiec jak moj lekarz dal mi estrofem to był bardzo zadowolony ze tak zareagowałam na niegoPewnie, że tak , jesli tylko twoj lekarz zadecyduje ze estrofem to dobry pomysl
Jednak ?Boże, dziewczyny. Mam cień cieniaPierwszy raz w życiu

Powiedzcie, że też widzicie błagam.Boże, dziewczyny. Mam cień cieniaPierwszy raz w życiu
Załączniki
Motylkowa!
Fanka BB :)
Oczywiście że jest! Piękna kreska!Powiedzcie, że też widzicie błagam.

WidaćPowiedzcie, że też widzicie błagam.
Szczerze to boję się że w piątek wszystko legnie w gruzach i powie ze nie zrobi transferu. Zle przeczucia mamPewnie, że tak , jesli tylko twoj lekarz zadecyduje ze estrofem to dobry pomysl
Rozumiem, bo ja tez mialam takie obawy przez te slabe endometrium , no ale jakos to podratował .. i teraz jestem 3 dzien po transferzeSzczerze to boję się że w piątek wszystko legnie w gruzach i powie ze nie zrobi transferu. Zle przeczucia mam
reklama
Trzymam kciuki za CiebieRozumiem, bo ja tez mialam takie obawy przez te slabe endometrium , no ale jakos to podratował .. i teraz jestem 3 dzien po transferze