amusedxxx
Moderator
Jeśli czujesz się gotowa to czemu nie, wynik to potwierdził

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli czujesz się gotowa to czemu nie, wynik to potwierdził
czekaj, nie rozumiemA do histeroskopii będzie Cię ktoś wysyłał i badał wcześniej?
Ale super "wysyp", naprawdę
Ale będzie dziś wysyp ciąż coś czuje
Teraz, jak Ci się zacznie nowy cykl, to idziesz jeszcze do ginekologa i on decyduje czy na 100% robisz histero w tym cyklu?czekaj, nie rozumiem![]()
mam normalnie w terminie histero zglosić się do kliniki i tam zrobi mi usg i jeśli ten polp będzie to robimy histero, a jak nie to odsyłają mnie do domu i w sumie nie wiem co dalej. Ale mam zamiar zrobić tak jak dziewczyny mi radziły, czyli umówić się na usg dzień po terminie histero i jeśli nie bedzie to pójdę tak jakby na przedtransferowe.Teraz, jak Ci się zacznie nowy cykl, to idziesz jeszcze do ginekologa i on decyduje czy na 100% robisz histero w tym cyklu?Sorki, trochę jestem jak pijana teraz
![]()
Będziesz miała świeży transfer? Trzymam kciuki za super efekty hodowli! Ja trochę dalej bo czekam na transfer, dziś 5 dc i za tydzień wizyta, czekam cierpliwieCudny wysyp u Was, wszystkim Wam gratuluję i mocno trzymam kciuki. Zrobiłyście już duży krok w kierunku szczęścia <3
Teraz czekamy na kolejne dobre wieści. Ja np czekam na punkcję. Za kilka dni pewnie będzie. Są tu jakieś "wcześniaki" jak ja?
Tak, dopiero zaczynam przygodę z in vitro. Lekarz mówi, że jest sporo ładnych pęcherzyków- czekamy na wzrost i informację o punkcji. Dziś 11 dc.Będziesz miała świeży transfer? Trzymam kciuki za super efekty hodowli! Ja trochę dalej bo czekam na transfer, dziś 5 dc i za tydzień wizyta, czekam cierpliwie![]()
Ja to jeszcze stymulacji nie miałamCudny wysyp u Was, wszystkim Wam gratuluję i mocno trzymam kciuki. Zrobiłyście już duży krok w kierunku szczęścia <3
Teraz czekamy na kolejne dobre wieści. Ja np czekam na punkcję. Za kilka dni pewnie będzie. Są tu jakieś "wcześniaki" jak ja?